Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie mój też... jak czytam co piszę to mnie zalewa...Ten tel doprowadza mnie do szału![]()
ja ostatnio miałam, skład spoko i cena w porównaniu do innych ok. Trochę uciążliwe te dwie kapsułki, tym bardziej, ze ja oprócz tych witaminek lykam jeszcze kilka innych tabletek. Mój mąż jak widzi moją kasetkę na tabletki to się puka w głowęWitam was dziewczyny czy któraś z was przyjmuje witaminy mama dha premium plus pytam ponieważ chce je zmienić z prenatala bo strasznie idą w górę a widzę mają podobny skład ktoś coś?
Tzn w tych mama dha tez są 2 kapsułki do przyjęcia? B o w prenatal uno są dwie dha i różowa zwykła te 2 dha trzeba brać bo na pokarm później żeby się przyswajalny czy jakoś takja ostatnio miałam, skład spoko i cena w porównaniu do innych ok. Trochę uciążliwe te dwie kapsułki, tym bardziej, ze ja oprócz tych witaminek lykam jeszcze kilka innych tabletek. Mój mąż jak widzi moją kasetkę na tabletki to się puka w głowę
A swoją drogą to przerażające jak wiele osób na tym małym skrawku internetu doświadczyło alkoholizmu bliskiej osoby.
Na fajkach piszą o zagrożeniach a na piwie i wódce nie? Powinny być tak samo naznaczone zdjęciami pijaków z podpisami odpowiednimi.
Tzn w tych mama dha tez są 2 kapsułki do przyjęcia? B o w prenatal uno są dwie dha i różowa zwykła te 2 dha trzeba brać bo na pokarm później żeby się przyswajalny czy jakoś tak
Ja po glukozie.)) Nie było tak źle. Jeden raz myślałam,że zwymiotuje , ale po za tym nic , a nic
![]()
Tylko Helenka jak by życia dostała , kopała , całe dwie godziny![]()
Pewnie po słodkim.