Wow. Mój stary w sensie ojciec tak palenie rzucił...Jak widzisz nie potrafi tego zrobić... moja matka Piła całe życie. Jakieś 12 lat temu nagle przestała. Poprostu z dnia na dzień. Także wiesz niektórym się udaje.
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
No właśnie nicOn kiedy nie pije (dłuższy czas) jest taki jaki powinien być mąż...
Dużo wtedy robi dla Nas.
Tylko co z tego.
Zależy.... kto dla czego pije...Najgorsze jest, że jak ktoś ma problem z alkoholem to bez wcale nie jest lepiej. Mój ex miał, ale to dopiero jak poszedł na terapie zaczął mieć jazdy. Bo alkoholizm to choroba emocji. I wtedy wszystko wychodzi. I to nie chodzi o takie niepicie pomiędzy piciami ale permanentny stan w trzeźwości, i wychodzi...
Adell1994
Mi też się takie podobają i siostra mojego S. bardzo chce coś kupić małemu więc powiedziałam jej ze może kupić taki kocykMuszę go mieć marzę o takim od dawna chyba w środę zamówię
kasiaczek89pl
No właśnie nicBo potem starczy, że raz sie nachleje i już wszystko psuje. Najgorsi są w tym wszystkim jego rodzice, którzy dają mu wyraźne przyzwolenie na taki sposób życia.
Nie tylko u niego tak jest. Teściowie mojej siostry tez są tacy. Bronią synka non stop i zawsze są przeciw synowej. Jeszcze jej mówią żeby się nie dziwiła ze w ryj dostała bo taka żona to ch... nie żona. Bo kazuje mu dzieci bawić i pomagać w domu a to nie jest męskie zajęcie.
Może tak być... u mojego nigdy odstawienie nie trwało wiecej niż miesiąc i najgorsze były pierwsze 4 dni... ale co by było po miesiacu...Mówisz ze dopiero wtedy może wyjść ? Ze picie wycisza trochę te jazdy a jak się przestaje znieczulac alko to jest gorzej ? Tak to rozumieć ?
Taaaa to oddychanie sobie niech w dupe wsadza...Bylam, dzisiaj mielismy troche gimnastyki, oddychania podczas skorczy. Bylo oddychanie przeponowe i przysiady, ktore mamy robic podczas skorczy-jesli dobrze zrozumialam. Mam jeszcze cwiczyc miesnie Kegla 3 razy dziennie i oddechy 2 x dziennie. No i 10 przysiadow przy drzwiach na calych stopach.
Chloe.Chloe
Sluchajcie, ja tego nie moge czytacNie tylko u niego tak jest. Teściowie mojej siostry tez są tacy. Bronią synka non stop i zawsze są przeciw synowej. Jeszcze jej mówią żeby się nie dziwiła ze w ryj dostała bo taka żona to ch... nie żona. Bo kazuje mu dzieci bawić i pomagać w domu a to nie jest męskie zajęcie.
kasiaczek89pl
Może tak być... u mojego nigdy odstawienie nie trwało wiecej niż miesiąc i najgorsze były pierwsze 4 dni... ale co by było po miesiacu...
Mój ojciec nigdy tyg nie wytrzymał bez picia. Właściwie to dwa trzy dni to był sukces. Ale byl nie do zniesienia wtedy Pił nawet w wigilie , a wręcz zwłaszcza w takie dni. Dopiero po drugim wylewie czy tam udarze przestał. Ale to jak już był przykuty do łóżka ...
reklama
I w jakim szpitalu rodzisz ???Bliziutko! S. tam chwilę pracował w warsztacie samochodowym który był przy stacji benzynowej.