GoJ
Fanka BB :)
To tym bardziej niech się leczy....To moze on aż tak nie cierpi siebie ze mu wszystko jedno ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tym bardziej niech się leczy....To moze on aż tak nie cierpi siebie ze mu wszystko jedno ...
O tym nie pomyślałam... (ale od dziś wiem że mi to nie wychodzi i lepiej żebym nie myślała)Papki dopieralam id razu płynem do naczyń A kupki szarym mydłem. Działało
To tym bardziej niech się leczy....
O tym nie pomyślałam... (ale od dziś wiem że mi to nie wychodzi i lepiej żebym nie myślała)
Już mi lepiej, zdrzemne łam się na chwilę, ciśnienie miałam 90/44 puls 53. Zjadłam kolacje i jest chyba w miarę ok. Jak jeszcze się tak zdarzy to wezwe pogotowie bo mój mąż nie chce mnie wozić bo twierdzi że panikuje.
Prawdopodobnie Wejherowo, bo samochodem dojazd zajmuje ok. 10 minut. Jakby okazało się, że nie ma miejsc to chyba Puck, mam nadzieję że 3 opcji nie muszę szukaćI w jakim szpitalu rodzisz ???
Malowaliśmy pokój dla małej farbą Beckers designer. W czasie samego malowania byłam u rodziców, ale kiedy wróciłam po południu to nic a nic nie śmierdziało. Nawet nie zamykalismy tego pokoju na noc.Ja malowalam tydz temu pokoj, ale tylko jeden, tzn. Maz malowal i drzwi byly zamkniete i wietrzone tam i nie spalismy w tamtym pokoju. Mam nadzieje ze nie bedzie to mialo skutkow ubocznych dla dziecka, bo troche sie zestresowalam tym co pisalyscie na ten temat. Farby magnat i beckers, z tego co czytalam to one maja malo tych substancji szkodliwych i raczej nie sa niebezpieczne, predzej chyba olejne czy cos w tym stylu
Ja mam czaly czas twardy brzuch caly i w poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec widocznie taki moj urok.
Ja przddwczoraj mialam taka akcje z sercem, ze obudzilam sie w nocy z bolem tzn. Takie klocie przy wciaganiu powietrza. Ze nie moge gleboko wziac wdechu tylko tak plytko. Przeszlo mi po jakis 20 min. Wczesniej mi sie juz to zdazalo, ale w ciazy pierwszy raz chyba.
Goj strasznie Ci wspolczuje. Trzymaj sie. Jestem pewna, ze dasz rade.
Sprawdze. A po porodzie stopa wrocila do pierwotnego rozmiaru? Ja mam duzo butow i bym sie zaplakala jakby byly za male.
mi sie wydaje, ze dotyczy to innycj rodzajow farb lub np dlugotrwale wdychanie tego a nie jednorazowo jeden pokoj i to w dodatku jak nie my bezposrednio malowalysmy. Przynajmniej mam taka nadzieje...Malowaliśmy pokój dla małej farbą Beckers designer. W czasie samego malowania byłam u rodziców, ale kiedy wróciłam po południu to nic a nic nie śmierdziało. Nawet nie zamykalismy tego pokoju na noc.