reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jejku Wy tak ambitnie od rana :) a ja wstałam dopiero o 11[emoji33][emoji33][emoji33]rodzice szli rano do pracy nawet nie słyszałam, nie ma to jak w domku :) Ja to nie mam co tu narzekać bo to jak wczasy all inclusive :) szkoda tylko, że ta dieta cukrowa bo w ogóle by był raj- mój tato wybitnie gotuje :)

reklama
Hej dziewczyny.
Moje przeziębienie niestety wymaga antybiotyku. Czuje się wymeczona kaszlem. Może dzięki temu szybciej wyjdę z tego?
Dodatkowo antybiotyku tabletka jak dla konia :D Ta mała na zdjęciu to metocard na serce, a to drugie i połówka to antybiotyk. Jak polknełam tą połówkę to mi stanęła w gardle. A to i tak nie wszystkie leki.
Zobacz załącznik 868786
Muszę znaleźć trochę siły na pranie i prasowanie.
A jak wy dajecie radę?

Jaki masz antybiotyk ? Ja jestem w kropce w razie potrzeby bo wyszło ze nie mogę brać amoxycyliny a zazwyczaj to piszą w ciąży. Ja sobie zrobiłam syrop domowy taki powlekajaco antybakteryjny. Czosnek cebula cytryna miód i pomógł na kaszel. To tak przy okazji. O ile nie masz problemu z cukrem bo trochę posłodzić to trzeba.

Jejku Wy tak ambitnie od rana :) a ja wstałam dopiero o 11[emoji33][emoji33][emoji33]rodzice szli rano do pracy nawet nie słyszałam, nie ma to jak w domku :) Ja to nie mam co tu narzekać bo to jak wczasy all inclusive :) szkoda tylko, że ta dieta cukrowa bo w ogóle by był raj- mój tato wybitnie gotuje :)

E ja tam leżę. Byłam w aptece i po cokolwiek do jedzenia żeby dzieci nie uglodzic. Ja miałam ochotę do teściowej na obiad bo tez super gotuje ale nie chciało mi się tyle jechać :) całkiem się rozleniwie

Przyłączam się do leniwych.
Ogarnęłam w kuchni, wstawiłam i.powiesiłam pranie a nawet odkurzyłam. Ale to już cały zapas mojej mocy sprawczej na dziś. Jestem śpiąca, oddychać już mi gorzej. Czyżby ciśnienie poleciało?

Jedyne co dziś póki co zrobiłam to śniadanie i kąpiel podczas której Miki tak mnie kopał jak tu dziś pisałyśmy w pewnym momencie wyraźnie poczułam stopę tudzież kolano... Z jednej strony super. Chłopak ma siłę i nabiera masy więc bomba. A z drugiej mam czasem wrażenie że mnie rozerwie od środka...
Poza tym chyba walnę drugą kawkę... zamuła mam.
Może i powinnam posprzątać ale kto mnie zmusi?
Czekamy na mecz. Chłopcy zażyczyli sobie chipsów i pogonili do biedry. Mam nadzieję że im starczy bo dostali piątaka a z liczeniem u nich jeszcze średnio... tzn. jeśli chodzi o te ceny w sklepach z końcowkami 9gr. Bartek i tak jak widzi cenę 3.45 np. to dla niego jest 4 zł. :)

Ja wczoraj miałam leniwy dzień, dzisiaj od rana biegam, zaraz zabieram się za robienie ogórków kiszonych, mam nadzieję, że mi wyjdą bo to mój debiut :D

reklama
Ja wróciłam po 2 tygodniach od rodziców i... szczerze za nimi tęsknię [emoji16] obiadek mamy codziennie, spacery, totalny chill, jak takie wczasy pod gruszą [emoji16] aż się śmieje, że mam 29 lat, maluszka w drodze a u mamusi i tatusia mi najlepiej [emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry