Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HA HAO matko cała moja wioska wie że jestem w ciąży do siostry ktoś pisał czy to prawda (moim zdaniem głupota tak się wypytywać) pewnie przez tego pawika wczoraj się rozniosło...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
To nawet zabawne jak o tym piszesz, ale wyobrażam sobie, że może nie być Ci do śmiechu.Wszystko jest pięknie 0.43 cm szczęścia [emoji16]jest tętno [emoji2][emoji2][emoji2][emoji7][emoji7][emoji7]
Oj po takich przejsciach to na pewno inaczej podchodzą do tematu.Mi lekarz powiedział że w moim przypadku to dobrze że zrobiłam ilością po dwóch poronieniach u mnie koszt 41zl
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko. U mnie ciałko żółte i jakieś endometrium. Nic z tego nie rozumiem. Jutro mam wizytę.@karmelovelatte 3t6d to jeszcze bardzo wcześnie. Ja poszłam w zeszłym tygodniu w czwartek i tez jeszcze nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Dziś już było widać groszka.
@Ewarut gratuluję [emoji6]
I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]