reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja biorę nawet Asmag forte i to nawet 4*2 żeby był w Normie . Sprawdzam tak raz w mc
Ja mam zalecone mama dha plus 3*1 asmag. Czekałam na wypłatę i kupiłam dziś wszystko. Kupowałam wcześniej chyba *spam* zamiast mamy dha, ale w odczuciu , mama ma więcej składników, w sumie jest nie wiele droższa.

reklama
Zrobię Wam zazdroche:) 10 min od domu :)
IMG_0849.JPG

Załączniki

• IMG_0849.JPG
    IMG_0849.JPG
    552,3 KB · Wyświetleń: 293
Zabije dziś kogoś!!
Czy któraś przez Emp@tie składała o "Dobry start"? Ja od 1.07 próbuje i huk! wiesza się na wpisywaniu adresu! Szlag mnie trafi.
Dodatkowo wcisnęli mnie na USG 30+1
na jutro. Fajowo! Ale afera jest inna bo nie mam ubezpieczenia. Uświadomiłam babę że w ciąży mam darmową opiekę i hak jej do mojego ubezpieczenia. No to że dobrze. Tylko 20 minut wcześniej mam być z dowodem. Ha! A dowód mam nieważny ;) ale ciii może nie zobaczą... ino żeby dane się zgadzały...
Dowód to pewnie przez Rodo,żebyś nie musiała na głos imienia i nazwiska wymawiać xD

Ja mam zalecone mama dha plus 3*1 asmag. Czekałam na wypłatę i kupiłam dziś wszystko. Kupowałam wcześniej chyba *spam* zamiast mamy dha, ale w odczuciu , mama ma więcej składników, w sumie jest nie wiele droższa.

Ja brałam pregna plus ale ostatnio mam jakieś inne pół tańsze podobno skład ten sam a z żurawina dodatkowo jeszcze . Czasem zdarzy mi się zapomnieć :)

reklama
Moja dzisiejsza paczka. Domówiłam jeszcze te pieluszki muślinowe z BabyOno, dwa prześcieradła do gondoli 100% bawełna, myjki i uroczą gąbeczkę (nie mogłam się oprzeć) i ręcznik kąpielowy tak miękki, że polecam zdecydowanie od tego sprzedającego:
Link do: Okrycie kąpielowe ręcznik 75x75 OLKA PROMOCJA
IMG_20180704_115354.jpg

Załączniki

• IMG_20180704_115354.jpg
    IMG_20180704_115354.jpg
    118 KB · Wyświetleń: 256
Do góry