kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To masz przykład jak wychowywać dzieci.. też miałam takiego tatę.. niestety mój syn nie ma
Moje dzieci maja. Uważam ze dobrze wybrałam. I jest podobny do mojego ojca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To masz przykład jak wychowywać dzieci.. też miałam takiego tatę.. niestety mój syn nie ma
Nie mam pojęcia. Tata coś mi mówił, że chyba babcia go tego nauczyła, bo w biedzie się tak jadło. Dlatego, że jest to bardzo, bardzo syte.
@Olka.fasolka dziękuję. Nie wiedziałam, że może być aż tak
Straszne , ludzie mają wykształcenie i zapewne też warunki żeby adoptować dzieciątko, a tutaj się starają już 3 lata i nic. Naprawdę szkoda mi takich ludzi bo ja też mam problemy z tymi sprawami i lekarze mnie odsyłali od jednego do drugiego i mówili że zajęcie w ciążę o ile w ogóle będzie możliwe to będzie bardzo trudne . I wiem jak było mi ciężko i ile przez to płakałam.Ja czekam na jutrzejsze ciasto jagodowe od teściowej
To dziś post , jutro nadrobię .
Dziś rozmawiałam z moją dentystka i powiem Wam że nie potrafię zapomnieć o tej rozmowie. Szkoda mi babeczki, dzieci swoich mieć nie może a o adopcje z mezem starają się już 3 lata, co to za filozofia w naszym Państwie...a Domy Dziecka przepełnione. Co najdziwniejsze , gdyby chcieli zostać Rodzina Zastępcza to już po 3 MSC mogliby mieć dziecko u siebie, czyli wystarczyłoby tylko ukończone szkolenie...![]()
mój brat (17 lat) tak samo całą noc na kompie, a mama go budzi, że obiadek mu zrobiła i ciągle mu coś podstawia jak tylko powie, że już zgłodniał ;/ masakraJa tez z rana najbardziej do życia. Natomiast moje pancie to śpią do 8 -9 . Ja w ich wieku uwielbiałam wstawać o 3:30 i jeździć z tata do pracy a czasem jeszcze na grzyby bladym świtem. Samej mi się nie chce w tygodniu Natomiast w weekend to maz wstaje przed 6 najpóźniej i można by coś zdziałać ale zanim one wstaną się wystroja i zjedzą to musiałyby o 5 wstać.
mój brat (17 lat) tak samo całą noc na kompie, a mama go budzi, że obiadek mu zrobiła i ciągle mu coś podstawia jak tylko powie, że już zgłodniał ;/ masakra
mam pytanie, miałyście/macie po nystatynie takie przezroczyste upławy? ja na wieczór sobie zaaplikowałam tą globulkę, a dziś jak wstałam to pociekło ze mnie po nogach aż na podłogę trochę taka przezroczysta wydzielina i się zastanawiam czy to normalne czy może wody płodowe się sączą? zadzwonię później do gina, ale dziś jest od 15..
a w ogóle to witam się w rozpoczętym 32 tyg i 8 miesiącu![]()
łykam codziennie 2x magnezUzupełnij magnez i płyny
A tego też nie wiemłykam codziennie 2x magnezmusze zapytać ginki na nastepnej wizycie czy już nie zwiększyć dawki, chyba, że to jakiś jednorazowy incydent będzie
@seremida z tego co ja się orientuje 30 dni od ostatniego dnia obowiązującego zwolnienia. ale czy to kalendarzowe czy robocze to w sumie się nie zagłębiałam![]()
łykam codziennie 2x magnezmusze zapytać ginki na nastepnej wizycie czy już nie zwiększyć dawki, chyba, że to jakiś jednorazowy incydent będzie
@seremida z tego co ja się orientuje 30 dni od ostatniego dnia obowiązującego zwolnienia. ale czy to kalendarzowe czy robocze to w sumie się nie zagłębiałam![]()
@Mama7 fajnie że synek taki aktywny, masz z kim spacerować i możecie miło spędzić razem czas we dwoje co niedługo już nie będzie możliwe tak często![]()