reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

I ja po glukozie :-) naprawdę nie było strasznie, jak słodka herbatka:) wzięłam książkę, ale była tez dziewczyna ze szkoły rodzenia i te 2 godz przegadałyśmy :p biedna była już 3 raz, bo wcześniej miała wyniki na granicy. Teraz tylko czekać na wyniki uff
Moja paczka przyszła z wanienka, stelażem, przewijakiem, pokrowcem na przewijak, prześcieradłem do gondoli i pieluchami tetrowymi:) wszystko dobrze , tylko zastanawiam się, jak to jest, że oni jakoś to zmieszczą do tego kartonu, a jak ja wyciągnę to później już się coś nie mieści :D u mnie dzisiaj spagetti na obiad, zaraz kończy mi się pranie i biorę się za obiad .
Daj znać jaki wynik

reklama
To chyba pozostaje Ci czekać do sierpnia i składać papierowo ja tak będę robić
Tylko ja chciałam wypłatę z wrześniem ;) no ale cóż jak nie uda się nowocześnie trzeba po staremu. Na Onet wyczytałam że im szlag system trafił to może naprawia... ale poziom mojej irytacji wzrasta... a Alior piszą że przez nich tylko online fajnie ale nie piszą jak a jak loguje sie na konto to nie ma takiej opcji... polska internetowa kuźwa.

Ja mam zalecone mama dha plus 3*1 asmag. Czekałam na wypłatę i kupiłam dziś wszystko. Kupowałam wcześniej chyba *spam* zamiast mamy dha, ale w odczuciu , mama ma więcej składników, w sumie jest nie wiele droższa.

Też biorę mama dha Premium plus..moja lek nie uznaje nic innego a ja jej ufam..

Dziś spokój mało ludzi. Woda w miarę ciepła ale za to czysta
A u nas wieje. Niby w miarę ciepło ale bez rewelacji i chmurska. Pogoda taka jak mój humor od kilku dni. Pociesza mnie fakt że po czasie suszy jest czas deszczu a potem żniwa ;)
Tak to w życiu jest musi być chu...wo żeby docenić jak przestaje być ch..wo. :D

Tylko ja chciałam wypłatę z wrześniem ;) no ale cóż jak nie uda się nowocześnie trzeba po staremu. Na Onet wyczytałam że im szlag system trafił to może naprawia... ale poziom mojej irytacji wzrasta... a Alior piszą że przez nich tylko online fajnie ale nie piszą jak a jak loguje sie na konto to nie ma takiej opcji... polska internetowa kuźwa.

Ja to jestem mało ogarnięta i złoże papierowo. Ale tez chciałabym wypłatę we wrześniu. Przyda się zastrzyk kasy

Link do: Ciasto "Puszek" z truskawkami
Pieke właśnie te ciasto i gotuje kalafiora na obiad, dziś przyjeżdża kuzynka na trzy dni, za godz jadę do sklepu zamawiam wózek radość ogromna..... Miłego popołudnia
To złośliwość ;) jak teraz tylko chleb i wodę mogę i generalnie nie lubię gotowanego kalafiora tak właśnie dziada bym zjadła z masełkiem i bułką tartą... ech...

reklama
Do góry