xnightfall94
Fanka BB :)
Już tam dzwoniłamNa ceramika online wyglada ze maja. Może warto byłoby zadzwonić rano bo już późno i zapytać. Może nie trzeba całej paczki brać i np kurierem by wysłali
Dziękuje za fatygę ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już tam dzwoniłamNa ceramika online wyglada ze maja. Może warto byłoby zadzwonić rano bo już późno i zapytać. Może nie trzeba całej paczki brać i np kurierem by wysłali
Już tam dzwoniłamdzisiaj obdzwoniłam chyba z 50 sklepów online , wszędzie piszą, że dostępne , a jak co do czego , to nie maja ;/
Dziękuje za fatygę ;-)
Czyli zamawiać dwa rozmiary większe ?Tez miałam taka akcje z ta dziewczynka. Ja tez wzięłam rozmiar większe jak nosze i tak nic z tego kurde![]()
Kupiłam i mam go. Jest bardzo fajnyZamówiłam całej mojej trójce skarpetki ze Smyka, najstarszemu bluzkę na długi i koszulę na rozpoczęcie roku a Uli na rozm 68 kombinezon pluszowy z podszewką. Będzie na zimę akurat(fotka w załączniku)
Skorzystałam z tych łączonych rabatów @Olka.fasolka czyli w sumie -75%
Nie strasz bo ja na 56 pół sklepu wykupiłam. I wydawalo mi się że jakieś takie duże te ciuszki. A duże Twoje dziecię się urodziło?U nas 56 za pierwszym rażem wogole się nie przydaly
Cały dzień rwie mnie lewa ręka i mam jazdy że to zawał albo zator! Wykończe się.
Kiedyś przed śmiercią szwagra byłam szczęśliwa. Teraz mam paranoidalny wręcz lęk że umrę zbyt wcześnie... noszszszsz kutwa!