xnightfall94
Fanka BB :)
Ja mam na gemini ponad 400 zł i zastanawiam się, jak to ugryźćMłody chyba wczoraj się wyspał - wpędzając mnie do grobu bo dziś prawie w ogóle nie śpi...
Mąż w aptece wydał prawie 100 zł - bosko. Ale mam Rennie w razie "W"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam na gemini ponad 400 zł i zastanawiam się, jak to ugryźćMłody chyba wczoraj się wyspał - wpędzając mnie do grobu bo dziś prawie w ogóle nie śpi...
Mąż w aptece wydał prawie 100 zł - bosko. Ale mam Rennie w razie "W"
Ja mam na gemini ponad 400 zł i zastanawiam się, jak to ugryźć![]()
Rany... Stoje na Orlenie i czekam aż tata podjedzie z kartą Visa bo master Card ma awarie, a gotówki nie mam, bankomatu nie ma, a paliwo do baku wlane... A młoda kooooopie
Kamienie w woreczku ? Ja już nie ma i kamieni i woreczka [emoji14]
Ja mam na gemini ponad 400 zł i zastanawiam się, jak to ugryźć [emoji1]
W ogóle odwołali mi wizytę u endokrynologa jutro i zaproponowali nowy termin na 30.08kurde wszystko mi odwołują
a piątek trzynastego dopiero jutro... jeszcze jutro mam usg na 13(!) mam nadzieje, że w tym przypadku trzynastki będą szczęśliwe
Weź mi nie mow. Ze co jutro jest ? No to ja mogę się już zawijać powoli ... tydzień się już kiepsko czuje z każdej strony. Jutro mam z dzieckiem załatwienia w mieście a ze sobą pare godz później tez tam. Rano mam iść do ogólnego sobie i w sumie z młoda by się tez przydało bo ma znów krwotoki z nosa. Brzuch mi częściej dużo twardnieje i może by się pasowało swojemu gin pokazać o ile jutro będzie. No to cały dzień poza domem z dziećmi i pogodzić to wszystko plus piątek ( ogólnie ciężko z ruchem w moim mieście ) i 13 w dodatku. O mamo ......
To chyba jakaś ogólnopolska awaria bo na insta już na kilku filmikach o tym słyszałam
Nie żebym latała ze wszystkim po lekarzach czy coś ale jazdy we łbie są jakieś tam..