Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli nie masz przy tym duszności czy zawrotów glowy, to jest ok. W ciąży zwiększa się objętość krwi i serce szybciej pompujeDziewczyny proszę o radę mierze codziennie ciśnienie i narazie jest ok oprócz pulsu często mam powyżej 100 co to oznacza? Ważny jest ten puls?? Dajcie mi jakieś rady oczywiście we wtorek powiem lekarzowi ale zaczynam się zastanawiać
To może mnie trochę uspokoiłas,Jeśli nie masz przy tym duszności czy zawrotów glowy, to jest ok. W ciąży zwiększa się objętość krwi i serce szybciej pompujeale gdyby pojawily się jakieś dodatkowe objawy, to od razu kontaktuj się z lekarzem.
Nie wiem. Były te paczki obok tych boxów z pampersami Dada. U mnie zostały same 4 i jedna paczka 2. To wzięłam@wiciowamama nie wiesz do kiedy jest ta promocja pampersow w biedronce? Bo nie znalazlam zadnej informacji w gazetkach![]()
skoro się załapałam.Mój brat ma podobnie z pulsem. Podobno to właśnie ma jakiś związek z nadciśnieniem i przyspieszoną akcją serca. Brat miewa dużo piwyżej 100 na minutę i miał odstawić wszystkie kolorowe i gazowane napoje i jakieś leki bierze... że niby to nie zagraża bezpośrednio życiu ale je utrudnia... tyle co w tym temacie mogę powiedziećDziewczyny proszę o radę mierze codziennie ciśnienie i narazie jest ok oprócz pulsu często mam powyżej 100 co to oznacza? Ważny jest ten puls?? Dajcie mi jakieś rady oczywiście we wtorek powiem lekarzowi ale zaczynam się zastanawiać
Ja dziś widziałam ale u mnie tylko rozmiar 3...@wiciowamama nie wiesz do kiedy jest ta promocja pampersow w biedronce? Bo nie znalazlam zadnej informacji w gazetkach![]()