Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też ostatnio zmalały i nie są aż tak nabrzmiałe ale z pierwsza ciąża to nawet mnie nie bolały i nie zauważyłam różnicyNo nic nam nie pozostalo tylko czekacmi sie wydaje ze mi piersi flaczeją, a to nigdy nie byl dobry objaw
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie byłam jakąś mega fanką słodyczy, ale lubiłam. Teraz jak piszesz, mam odrzucenie. Słone, jak najbardziej. Właśnie mam przed sobą paczka i jogurt. I nic. Patrzą na mnie [emoji23]Hej dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś z Was tez tak ma straszne obrzydzenie do słodyczy / do słodkiego ?? Ja przed ciąża nie wyobrażałam sobie dnia bez kilku batonów czy tez ciastek; a teraz nawet mnie do tego nie ciągnie i w sumie patrzeć na słodycze nie mogę.

Też tak mamHej dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś z Was tez tak ma straszne obrzydzenie do słodyczy / do słodkiego ?? Ja przed ciąża nie wyobrażałam sobie dnia bez kilku batonów czy tez ciastek; a teraz nawet mnie do tego nie ciągnie i w sumie patrzeć na słodycze nie mogę.
jak to rozpoznalas że doszło do zagniezdzenia?Nooo, u mnie 4+1,4+2 [emoji16]. Zagnieżdżenie chyba miałam wczoraj .
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to tylko moje przypuszczenia i daj Panie Boże żeby się zagniezdzilo.jak to rozpoznalas że doszło do zagniezdzenia?
![]()

taaak!!!ja tak mam...odrzuca mnie na sam widokHej dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś z Was tez tak ma straszne obrzydzenie do słodyczy / do słodkiego ?? Ja przed ciąża nie wyobrażałam sobie dnia bez kilku batonów czy tez ciastek; a teraz nawet mnie do tego nie ciągnie i w sumie patrzeć na słodycze nie mogę.
hehehe ja tez to oglądam.i poryczalam się jak zatańczyli pierwszy taniec[emoji23][emoji23][emoji23]