GoJ
Fanka BB :)
Ja używałam ich tylko chwilęDziewczyny ile najlepiej kupić tych gaci jednorazowych do szpitala ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja używałam ich tylko chwilęDziewczyny ile najlepiej kupić tych gaci jednorazowych do szpitala ???
Nie wiem czy to podpiąć pod syndrom Wikia gniazda czy co, choć nie czuje czegoś.takiego ale swoją szafę z działem "domowym" ogarnęłam.
Dokumenty, dyplomy, kable, aparaty, świeczki, nici do szycia i inne takie tam małe graty. 2,5h ale już jest porządek.
Karton papierów i.innych bezużytecznych rzeczy się uskładał.
U nas tez ciężkow
A to po rozwodzie
A to stado chrześniaków i głupio
A to za starzy....
A to nie ma kontaktu i znowu głupio....
O toto! Kuzynów i kuzynek to ja mam jak królików ale jesteśmy raczej na "cześć, co słychać ?" niż "cześć możesz zostać chrzestnym dla mojego dziecka?"A to nie ma kontaktu i znowu głupio....

No to wicie. Ja z chłopakami wcześniej właśnie tak miałam że chałupę z przestawianiem mebli sprzątałamNie wiem czy to podpiąć pod syndrom Wikia gniazda czy co, choć nie czuje czegoś.takiego ale swoją szafę z działem "domowym" ogarnęłam.
Dokumenty, dyplomy, kable, aparaty, świeczki, nici do szycia i inne takie tam małe graty. 2,5h ale już jest porządek.
Karton papierów i.innych bezużytecznych rzeczy się uskładał.
Dziewczyny ile najlepiej kupić tych gaci jednorazowych do szpitala ???
A to ja mam złą wiadomość bo generalnie koniec sierpnia i wrzesień w PL jest najbardziej RODNYM czasem plus oprócz pierworódek rodzą roczniki z wyżu demograficznego co im się trzeciego plus dziecka zachciało![]()
mogła by pomócA co ma kasa do bycia chrzestnym?