kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kasia co u Ciebie? Nie odzywalas się cały dzień chyba.
A ja się popłakałam bo nie mogę zamówić hamburgera. A taka mam ochotę. Kto mnie przebije?
Nie no rano się użalalam na młoda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia co u Ciebie? Nie odzywalas się cały dzień chyba.
A ja się popłakałam bo nie mogę zamówić hamburgera. A taka mam ochotę. Kto mnie przebije?
Mam nadzieję że tak się stanie. Bardzo się tego boje bo niby skąd miałam czerpać autorytet.Za to ty będziesz taka matką jaką zawsze chciałaś mieć
Gdzie chcesz? Szczerze nie wiemDziewczyny a wniosek o 500 plus to gdzie się składa? Chodzi mi w której gminie... Bo ja mam trochę skomplikowana sytuacje. Mieszkamy (wynajmujemy) w jednej, ja jestem zameldowana w drugiej (u rodziców), maz w innej zameldowany (też u rodziców), rodzic będę jeszcze w innej...
I jak to jest? Tam gdzie dziecko zamelduje czy może tam gdzie sie rozliczam albo gdzie urodzę?? Czy może poprostu tam gdzie mieszkam?
A czyli już te 300 są wnioski. A 500 też już trzeba?
Składasz tam gdzie mieszkasz nie gdzie masz meldunek czyli nie wiem jak u ciebie ale z reguły jest to mops kiedyś jeszcze było tak że jak ja byłam zameldowana gdzieś i mąż też w innym mieście a mieszkaliśmy jeszcze gdzie indziej to musielismy z tych miejscowości co byliśmy zameldowani przywozie wnioski że właśnie w tym mopsie gdzie mamy meldunek nie złożyliśmy dokumentów na szczęście teraz ośrodek sam sobie to sprawdza więc składasz gdzie mieszkaszDziewczyny a wniosek o 500 plus to gdzie się składa? Chodzi mi w której gminie... Bo ja mam trochę skalkulowana sytuacje. Mieszkamy (wynajmujemy) w jednej, ja jestem zameldowana w drugiej (u rodziców), maz w innej zameldowany (też u rodziców), rodzic będę jeszcze w innej...
I jak to jest? Tam gdzie dziecko zamelduje czy może tam gdzie sie rozliczam albo gdzie urodzę?? Czy może poprostu tam gdzie mieszkam?
To się czujeMam nadzieję że tak się stanie. Bardzo się tego boje bo niby skąd miałam czerpać autorytet.
Widzisz jak ona sama nie dotknie dna to nie zobaczy w jakim punkcie życia jest. A skoro każdy koło niej skacze to wie że zawsze ktoś jej pomoże bez względu na wszystko. A rodzina jest poprostu wspoluzaleznionaNo nawet kuźwa 30 km nie straszne by wydzwaniać i zawracać dupę... chyba byśmy musieli mieszkać za oceanem żeby fizycznie nie było jak jeździć na każdy gwizdek.
Ale wiesz najbardziej mnie w..wiło że ona wszystkim pyskuje, uważa że nie ma problemu i w ogóle o co komu chodzi a to dlatego że WSZYSCY SKACZĄ KOŁO NIEJ a wg. mnie jest dorosła dostawała szanse na to by się ogarnąć i teraz powinna sobie sama radzić.
Kochana musi złożyć tam gdzie mieszka a nie gdzie chceGdzie chcesz? Szczerze nie wiemwydawało mi się że bez różnicy gdzie ja raz składałam w UM raz w MOPS
Wiem że dla tej małej Kruszynki będę w stanie góry przenosić . I chociaż z rodziną ucięłam kontakt będę starala się jej wypełnić ta Luke by wgl tego nie odczuła. Dobrze że partnera rodzina jest cudowna. Taka z prawdziwego zdarzenia.To się czuje
Bo mają taki nawał zamówień, że już nie przyjmują dzisiaj@StarAnia czemu nie mozesz tego hamburgera zamówić? z tego co pamietam od wczoraj ci sie chce...
A Kasia coś wspominała że kiepsko się czuje..