GoJ
Fanka BB :)
Jakie fajne jajka!A ja byłam na zakupach jutro zacznę coś piec![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie fajne jajka!A ja byłam na zakupach jutro zacznę coś piec![]()
Może nie przebiję, ale dzisiaj płakałam bo przesolilam mizerię. A odkąd rzuciłam fajki i wrócił mi smak, to wszystko sole tak jak dawniej, ale jest dla mnie za słone. Więc stałam przed tą cholerna miska z ogórkami i wyłam. Ogólnie to okazało się, że jest ok, bo przyszedł mój cchłopi ja próbował, ale wiesz... Nie przeszkadzało mi to za bardzoKasia co u Ciebie? Nie odzywalas się cały dzień chyba.
A ja się popłakałam bo nie mogę zamówić hamburgera. A taka mam ochotę. Kto mnie przebije?
patrzę a tu 80 wiadomości do nadrobienia.
Wnioski w mopsie są ale można składać wszystko od 1sierpnia ja zrobię to od razu na początku miesiąca aby mieć z głowyA czyli już te 300 są wnioski. A 500 też już trzeba?
Blisko i do Karpacza i do Szklarskiej także zapraszam od razu w góryGdzie mieszkasz? Mogę Cię odwiedzić?
Za to ty będziesz taka matką jaką zawsze chciałaś miećWitajcie w miarę was nadrobiłampatrzę a tu 80 wiadomości do nadrobienia.
@StarAnia dobrze że Cię tu mamy i masz taka wiedzę bo rozwiewasz wszelkie wątpliwości i jeżeli chodzi o foteliki i karmienie że żadnych rad eksperta nie trzeba . Mnie się to bardzo podoba
@GoJ wy powinniście jak najdalej od tej patologicznej rodzinki Twojego męża bo psuje to was. Ale sama wiem że często się po prostu nie da
Ja jestem dziś znów po spotkaniu terapeutycznym. I dochodzę do wniosku że chce przebaczyć matce że 26 lat mojego zycży praktycznie ją pijana widziałam. Chce to zrobić dla siebie bo ona to chyba już nic nawet nie czuje przez te picie. Czekam aż ciotka wyśle nr i bd dzwonić. Efekt terapia? Może hormony? Nie wiem ale wiem że coś się dzieje we mnie i zmienia na dobre.![]()
No nawet kuźwa 30 km nie straszne by wydzwaniać i zawracać dupę... chyba byśmy musieli mieszkać za oceanem żeby fizycznie nie było jak jeździć na każdy gwizdek.Witajcie w miarę was nadrobiłampatrzę a tu 80 wiadomości do nadrobienia.
@StarAnia dobrze że Cię tu mamy i masz taka wiedzę bo rozwiewasz wszelkie wątpliwości i jeżeli chodzi o foteliki i karmienie że żadnych rad eksperta nie trzeba . Mnie się to bardzo podoba
@GoJ wy powinniście jak najdalej od tej patologicznej rodzinki Twojego męża bo psuje to was. Ale sama wiem że często się po prostu nie da
Ja jestem dziś znów po spotkaniu terapeutycznym. I dochodzę do wniosku że chce przebaczyć matce że 26 lat mojego zycży praktycznie ją pijana widziałam. Chce to zrobić dla siebie bo ona to chyba już nic nawet nie czuje przez te picie. Czekam aż ciotka wyśle nr i bd dzwonić. Efekt terapia? Może hormony? Nie wiem ale wiem że coś się dzieje we mnie i zmienia na dobre.![]()