D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj się zastanawiałam nad tym gdzie trzeci bedzie się tuliłHahaha no ciekawe jak mi się uda z dwoma przytulasami [emoji14] ja dzisiaj cały dzień spędzam tak: Zobacz załącznik 879210
Śliczną masz córcięHahaha no ciekawe jak mi się uda z dwoma przytulasami [emoji14] ja dzisiaj cały dzień spędzam tak: Zobacz załącznik 879210
Ja mam jedną stronę tylko zajętą więc luzWczoraj się zastanawiałam nad tym gdzie trzeci bedzie się tuliłbo B. mam z lewej, K z prawej
![]()
do Ciebie jak się przytulą to nie będzie Cię widać 
Córcia do Ciebie podobna....te tulisie są bezcenneHahaha no ciekawe jak mi się uda z dwoma przytulasami [emoji14] ja dzisiaj cały dzień spędzam tak: Zobacz załącznik 879210

No a najmlodszy pośrodkuWczoraj się zastanawiałam nad tym gdzie trzeci bedzie się tuliłbo B. mam z lewej, K z prawej
![]()
Hahaha no ciekawe jak mi się uda z dwoma przytulasami [emoji14] ja dzisiaj cały dzień spędzam tak: Zobacz załącznik 879210
No a najmlodszy pośrodkukurcze ja bym chciała trojeczke, ale po tej ciąży to nie wiem czy się zdecyduję... No i mój stary jest już... Stary [emoji14]
Między mną a moim, czy między dziećmi? [emoji14] miedzy dziećmi będą 4 lata, a mój starszy ode mnie 11 lat. Za niecałe 2 tygodnie kończy 39Duża macie różnice wieku ?