reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hahaha no ciekawe jak mi się uda z dwoma przytulasami [emoji14] ja dzisiaj cały dzień spędzam tak:
IMG_20180719_164621.jpg

Załączniki

• IMG_20180719_164621.jpg
    IMG_20180719_164621.jpg
    70,9 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Wczoraj się zastanawiałam nad tym gdzie trzeci bedzie się tulił ;) bo B. mam z lewej, K z prawej :)
No a najmlodszy pośrodku :D kurcze ja bym chciała trojeczke, ale po tej ciąży to nie wiem czy się zdecyduję... No i mój stary jest już... Stary [emoji14]

@Bajdelka35. a miałam zapytać (jak nie chcesz nie pisz) które wnioski w OPSie załatwiałaś?
@StarAnia. póki będzie lekki i mały to może między cyc go wepchnę... bo te moje dwa starsze jak bluszcz mnie opatulają ;)
@b_dob aż taka malutka to już dawno nie jestem więc coś tam mnie będzie wystawać ;)

Mnie się troje dzieci zawsze marzyło. To było takie moje minimum choć chciałam córkę ale w sumie genetycznie na chłopski rozum szanse były nikłe i gdybym znosiła tę ciążę tak fajnie jak dwie poprzednie nie wahałabym się po okresie połogu starać o czwarte... ;) bo gdzieś mi to z tyłu głowy siedzi.

reklama
Do góry