reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Asa. Zapomniałam napisać. Ja z reguły nie obcinam metek. Ale jak będę zakładać i mnie denerwuje to nie zawaham się..

Rooibosgirl, adell ja już jedno przenosilam więc się nie boję. Wiadomo że dziecko donoszony i duże. Ktg częściej robią i tyle.
Dzięki za odpowiedzi. Czyli ja tylko nawiedzona.
Ja się bałam, ale teraz już Miłosz ma powyżej 2,5 kg, także strach dużo mniejszy. A im mniejszy strach tym mniej objawów świadczących o rychłym porodzie (no poza apetytem). Skurcze są, ale to prawidłowo, 35 t.c., niech macica trenuje. Plamien brak, młody szaleje, ja kończę pakowac torbę, także już na spokojnie ;)

Ja się bałam, ale teraz już Miłosz ma powyżej 2,5 kg, także strach dużo mniejszy. A im mniejszy strach tym mniej objawów świadczących o rychłym porodzie (no poza apetytem). Skurcze są, ale to prawidłowo, 35 t.c., niech macica trenuje. Plamien brak, młody szaleje, ja kończę pakowac torbę, także już na spokojnie ;)

Ja usg dopiero za 2 tyg, a jestem w 33.

Ja usg dopiero za 2 tyg, a jestem w 33.
Więc pewnie dopiero wtedy się uspokoisz ;)

Kurcze jakoś spakować się nie mogę ;p
Jakie ciuszki bierzecie do szpitala dla dziecka? Ja myslalam 3xbodziak na krótki rękaw i 3xpajacyk i tyle...
1532085030678.jpg

Załączniki

• 1532085030678.jpg
    1532085030678.jpg
    942,2 KB · Wyświetleń: 286
Witamy się i my :)
U nas dziś piękna pogoda, o 16stej roczek mojego siostrzeńca wiec zaczyna się prawdziwa imprezka i cel wyjazdu :)

Ja byłam dziś spanikowana bo mały tak mało się ruszał ale położyłam się, to poczułam około 10 ruchów z tym jedno uderzenie i się uspokoiłam.
Chyba jak u mnie za dużo się dzieje to mały śpi- ten mój leń kochany.

Za to pierwszy ,,syn" korzysta razem z nami :)

IMG_3212.JPG

Załączniki

• IMG_3212.JPG
    IMG_3212.JPG
    121,3 KB · Wyświetleń: 265
StarAnia ja też biorę body na krótki i na długi, półśpiochy, czapeczke i skarpetki i pajacyk. Ale jak się uda i będę rodzic prywatnie to tam wszystko dają. Więc pakuję niezbędne minimum. Głowa mnie boli od tego wszystkiego :(
U nas też teoretycznie dają, ale ja mam paranoję i nie chce, żeby moje dziecko w publicznych ciuchach było [emoji14]

reklama
Do góry