RooibosGirl
Fanka BB :)
Skończcie tą szarlotką, bo za mną tez ostatnio chodziUpieczesz mi i przywieziesz szarlotkę? Proooooszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skończcie tą szarlotką, bo za mną tez ostatnio chodziUpieczesz mi i przywieziesz szarlotkę? Proooooszę
Ja się bałam, ale teraz już Miłosz ma powyżej 2,5 kg, także strach dużo mniejszy. A im mniejszy strach tym mniej objawów świadczących o rychłym porodzie (no poza apetytem). Skurcze są, ale to prawidłowo, 35 t.c., niech macica trenuje. Plamien brak, młody szaleje, ja kończę pakowac torbę, także już na spokojnieRooibosgirl, adell ja już jedno przenosilam więc się nie boję. Wiadomo że dziecko donoszony i duże. Ktg częściej robią i tyle.
Dzięki za odpowiedzi. Czyli ja tylko nawiedzona.
Ja się bałam, ale teraz już Miłosz ma powyżej 2,5 kg, także strach dużo mniejszy. A im mniejszy strach tym mniej objawów świadczących o rychłym porodzie (no poza apetytem). Skurcze są, ale to prawidłowo, 35 t.c., niech macica trenuje. Plamien brak, młody szaleje, ja kończę pakowac torbę, także już na spokojnie![]()
Więc pewnie dopiero wtedy się uspokoiszJa usg dopiero za 2 tyg, a jestem w 33.
U nas też teoretycznie dają, ale ja mam paranoję i nie chce, żeby moje dziecko w publicznych ciuchach było [emoji14]StarAnia ja też biorę body na krótki i na długi, półśpiochy, czapeczke i skarpetki i pajacyk. Ale jak się uda i będę rodzic prywatnie to tam wszystko dają. Więc pakuję niezbędne minimum. Głowa mnie boli od tego wszystkiego![]()