reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witamy się i my :)
U nas dziś piękna pogoda, o 16stej roczek mojego siostrzeńca wiec zaczyna się prawdziwa imprezka i cel wyjazdu :)

Ja byłam dziś spanikowana bo mały tak mało się ruszał ale położyłam się, to poczułam około 10 ruchów z tym jedno uderzenie i się uspokoiłam.
Chyba jak u mnie za dużo się dzieje to mały śpi- ten mój leń kochany.

Za to pierwszy ,,syn" korzysta razem z nami :)

Zobacz załącznik 879453
Ale fajne zdjęcie, a co na roczek kupowałas dla małego????

StarAnia ja też biorę body na krótki i na długi, półśpiochy, czapeczke i skarpetki i pajacyk. Ale jak się uda i będę rodzic prywatnie to tam wszystko dają. Więc pakuję niezbędne minimum. Głowa mnie boli od tego wszystkiego :(
Agata weź się uspokoj naprawdę wszystko będzie dobrze myśl pozytywnie zajmij się czymś buźka

Wczoraj w kauflandzie kupiłam, 3 pak za 17 zł bodajże.
Wzięłam 50/56 ale wcale takie malusie nie są. Bardziej jak 62

Załączniki

• 37611869_2720170544675608_1010167198393565184_n.jpg
    37611869_2720170544675608_1010167198393565184_n.jpg
    397,9 KB · Wyświetleń: 93
U nas w szpitalu dzieci ubierają w kaftaniki i owijają w rożki.
Więc tylko pampersy wołają jak np biorą do kąpieli dzieciaczki. I jak wracają to już mają inny zestaw założony.
Także ja nie biorę nic ''swojego'' bo by nie oddali :unsure:
A jak pójdzie takim trybem jak przy drugim to na drugi dzień do domu

Kupiłam też dziś ten taki zestaw buteleczek na kosmetyki do szpitala, któraś tu pokazywała już je.
W drogerii Jawa są po 8 złociszy.
Szczoteczkę do zębów i paste też kupiłam , aha i płyn do higieny intymnej z kory dębu (Biały jeleń) tak więc chyba mam już wszystko co potrzebne żeby kosmetyczkę spakować

U nas w szpitalu dzieci ubierają w kaftaniki i owijają w rożki.
Więc tylko pampersy wołają jak np biorą do kąpieli dzieciaczki. I jak wracają to już mają inny zestaw założony.
Także ja nie biorę nic ''swojego'' bo by nie oddali :unsure:
A jak pójdzie takim trybem jak przy drugim to na drugi dzień do domu
U nas nie kąpią, chyba, że mama wyrazi takie życzenie, a ja nie chcę ;) Młody będzie cały czas przy mnie, ja przebieram, także ciuszki moje. U nas też są zapewnione, ale jak już pisałam - paranoja [emoji14]

@Mama7 nie wiem co z tym zdjeciem, faktycznie cos nie dziala, probuje jeszcze raz :p
IMG_6983.JPG

No, to sie rano schlodzilam kawka mrozona i serniczkiem, a teraz zjadlam goracy rosol, brawo ja, zaraz sie roztopie [emoji23]

Załączniki

• IMG_6983.JPG
    IMG_6983.JPG
    237,8 KB · Wyświetleń: 306
reklama
Do góry