To dobrze, żeby jeszcze trochę maluszek posiedział@GoJ dobrze gada, polać jej!
@ seremida u mnie 34tc
Jak najbardziej. Ja zawsze staram się być bardzo delikatnaZależy jaka kto ma rękę , podejście , dzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze, żeby jeszcze trochę maluszek posiedział@GoJ dobrze gada, polać jej!
@ seremida u mnie 34tc
Jak najbardziej. Ja zawsze staram się być bardzo delikatnaZależy jaka kto ma rękę , podejście , dzień.
To dobrze, żeby jeszcze trochę maluszek posiedziałchociaż teraz też by sobie świetnie dał radę na pewnoJak najbardziej. Ja zawsze staram się być bardzo delikatna
![]()
DziękiBo ogólnie na taka delikatna fajna kobitke się wydajesz
Dziękiale straszna jędza ze mnie [emoji23] ale da pacjentów zawsze staram się być miła i cierpliwa, nawet jak mam gorszy dzień.
Poszłam do domu i zrobiłam sobie mrożonej kawy. Chłopcom przyniosłam lody wodne przy okazji. I dalej będziemy cień okupywać.A narzekaj. Każdej wolno![]()
Obecnie przed L4 blok operacyjny ortopedyczny jako instrumentariuszkaA na jakim oddziale jesteś zawsze?
Dziękiale straszna jędza ze mnie [emoji23] ale da pacjentów zawsze staram się być miła i cierpliwa, nawet jak mam gorszy dzień.
Jakoś mi to nie pasuje do Ciebie