kasiaczek89pl
Fanka BB :)
to prawdziwą przeprawę miałaś, to ja przy moich nerkach nie mam co narzekać. Miejmy nadzieję że to koniec problemów i do rozwiązania będziesz mieć spokój.
No dziś mi znalazła łożysko ze 3st. I postraszyła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to prawdziwą przeprawę miałaś, to ja przy moich nerkach nie mam co narzekać. Miejmy nadzieję że to koniec problemów i do rozwiązania będziesz mieć spokój.
Nie wszystkie nie wszystkie.
Ja też nie znam
Chociaż wróżono mi ostatnio z brzucha-okragly to napewno dziewczynka.....
[emoji6]
ADD to jak ADHD tylko bez nadpobudliwości ruchowej. TZS terapia zachowań społecznych.Czyli taki dodatkowy w klasie który pomaga akurat Twojemu dziecku ? Dobrze kojarzę ? Bo tamte skróty to mi nic nie mówią
No właśnie? Czy nie chcecie wiedzieć?Takie wstydliwe ?
ADD to jak ADHD tylko bez nadpobudliwości ruchowej. TZS terapia zachowań społecznych.
Tak nauczyciel wspomagający to taki który dodatkowo pomaga mu ogarnąć co sie na lekcji dzieje skoncentrować na zadaniach a nie na tym co za oknem itp.
Starsze też długo nie pokazywały się....Takie wstydliwe ?
No wszyscy byli w szoku jak przy Kacprze to ja zasugerowałam a potem walczyłam o szkołę specjalną. Bo oczywiście większość mam mówi że z ich dzieckiem okej i cisną te dzieci w normalnych szkołach męcząc i dziecko i innych.Dzięki za wyjaśnienie. Fajnie ze dbasz o młodego. Niejedna matka by udawała ze jest wszystko ok.
Ja przy obu ciążach miałam starzejące się łożysko i panie na porodówce cmokały, pokazywały sobie oczami i pytały czy palę papierosy.Generalnie niekiedy tak bywa i już. Trzeba monitorować częściej przepływy i przyrosty dziecka, a poza tym nic. Ja miałam 3 st już na ostatnim USG w 32 t.c. bodajże, ale ponieważ przepływy piękne, a młody rośnie jak szalony, to mam po prostu zwracać szczególną uwagę na jego aktywność i tyle. I nie - nie palę. Po prostu tak się to glupie łożysko zestarzalo. Powiedział, że mogę normalnie donosić nawet do 40 t.c.
Podobnie u Nas. Z tym że na drugiej jak tylko głowicę przyłożyła zaświecił waloramiStarsze też długo nie pokazywały się....
A patrząc na charakterki jakie mają teraz.... To no cóż....
A serio to ja miałam dwa USG. Na pierwszym za wcześnie było mówić o płci.na drugim pan dr niestety widział tylko posladeczki.....
Trzecie może po tej wizycie 06.08 będziemy robić a może dopiero w szpitalu przed CC
Okaże się co dr powie
Znam gro palących w ciąży z łożyskami jak ta lala... takie pitolenie. Tak jak na raka umierają tylko palacze czy coś? Durne tłumaczenia. Bo najłatwiej zwalić na OCZYWISTĄ przyczynę.Ja przy obu ciążach miałam starzejące się łożysko i panie na porodówce cmokały, pokazywały sobie oczami i pytały czy palę papierosy.
Na co ja że nie pale i nawet w domu nie pali nikt. To mi głupie nie wierzyły.
Teraz ginekolog mi sprawdzał w 29tc i mówi że już widzi zwapnienia.
I powiedział że tym razem też mi nikt nie uwierzy z tym paleniem ale że widać taka "uroda" tego mojego łożyska i tyle.
Wód było w sam raz. Bo mówił jeszcze że jakby wód było mało to on by sam widział czy ja sobie popalam czy nie.