xnightfall94
Fanka BB :)
Ja mam blisko do morza, jakieś 40km, ale przez ten remont nie ma nawet kiedy pojechać 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam blisko do morza, jakieś 40km, ale przez ten remont nie ma nawet kiedy pojechać![]()
Ajjjj "tato zabrał mnie i mamę" - miód na moje oczyJa nadal siedzę w lesie na skarpie z pięknym widokiem i bez zasięgu . Ale codziennie jeździmy do Międzyzdrojów na obiad to korzystam i Was podczytuje ale jak na złość jesteście mega aktywne i czasu starczy mi na przeczytanie ale już nie mam na odpisywanie.
Dziś tato zabrał mnie i mamę na spacer do Wisełki plażą, powiedział, że to Max 2 km było 6 km do ulicy. Myślałam, że się zapadnę na tej płazy do tego ten gorąc. Wracając wzięliśmy taxe bo bałam się, że urodzę tak mi brzuch ciągnęło w dół.
Przesyłam Wam mój widok sprzed domku
Zobacz załącznik 881093
Ja lubię jeździć rowerem.Prawda......
Ja muszę sposobem wsiadać ..
Na miejscu pasażera mną rzuca więc jeżdżę jako kierowca...sądzę że poprostu i nr mięśnie pracują i dlatego mam wyższy komfort
...
A o wchodzeniu po schodach na 2 piętro..... Eh
Sapie jak lokomotywa....

Chlopca. Tak szczerze to jesteśmy sobie prawie obceSuper. To będziecie mały dzieciaczki w podobnym wieku. A chłopca czy dziewczynke? Jeśli blisko mieszkacie to akurat na spacerki..
Nie rób tego, bo dasz mu pretekst.Mnie mąż w..wia.
Ma chyba kryzys odstawienia i łazi i czepia się wszystkiego i wszystkich... ja przez to podminowana jestem również... i jak go zaraz zdzielę w ten pop...rniczony łeb!!
ZazdraszczamJa nadal siedzę w lesie na skarpie z pięknym widokiem i bez zasięgu . Ale codziennie jeździmy do Międzyzdrojów na obiad to korzystam i Was podczytuje ale jak na złość jesteście mega aktywne i czasu starczy mi na przeczytanie ale już nie mam na odpisywanie.
Dziś tato zabrał mnie i mamę na spacer do Wisełki plażą, powiedział, że to Max 2 km było 6 km do ulicy. Myślałam, że się zapadnę na tej płazy do tego ten gorąc. Wracając wzięliśmy taxe bo bałam się, że urodzę tak mi brzuch ciągnęło w dół.
Przesyłam Wam mój widok sprzed domku
Zobacz załącznik 881093