U
użytkownik 176
Gość
Na wizytę planuje w sobotę,a hcg zrobię jutroU mnie tak samo, raz na jakiś czas kłuję w brzuchu i pobolewaja piersi.
Gratuluję dzieciaczkow!! U nas będzie pierwsze.
Kiedy idziesz na wizytę? Jak tam beta hcg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na wizytę planuje w sobotę,a hcg zrobię jutroU mnie tak samo, raz na jakiś czas kłuję w brzuchu i pobolewaja piersi.
Gratuluję dzieciaczkow!! U nas będzie pierwsze.
Kiedy idziesz na wizytę? Jak tam beta hcg?
Na wizytę planuje w sobotę,a hcg zrobię jutro
FajnieSorry dwie pary :
-dzieci siostry babci (chłopak i dziewczyna)
-dzieci tego chłopaka (też chłopak i dziewczyna)
Dam znać napewno,we wrześniu w 4tyg miałam 228 bete,po dwóch dniach 124Koniecznie daj znać!
Moja beta z 33 dnia cyklu to 167.7.
Nie wiem jak to jest z beta jak są bliźniaki bo ogólnie to mam duże szanse na bliźniaki, raz taka sprawa ze są trzy pary bliźniąt od strony siostry babci a druga sprawa ten cykl był monitorowany i miałam dwa pęcherzyki po 20mm 14dc, nie wiem czy pękł jeden czy dwa bo zalecal stosunki a na kontrolę w sprawie pęknięć nie byłam.
Kurcze. Jakoś inaczej się wtedy czułas? Coś było na majtkach?Dam znać napewno,we wrześniu w 4tyg miałam 228 bete,po dwóch dniach 124
Ja mam teraz betę mam 30dc 345,40 a po 48h 32 dc 821,70. Dwa lata temu wzrost był słaby pierwsza była 18 marca 540 a po dwóch dniach 732 i kolejna jak nie znaleziono pęcherzyka w kwietniu 1300 po dwóch dniach spadła w ten dzień plamienie się zaczęło a to był 9-10tyg więc przyrost niski.W tamtym roku w lutym moje obliczenia był to 7 tyg zaczęłam plamić w szpitalu po USG nie było widać nic zrobili betę 430 po 48 h ok 200.Mam nadzieję że teraz dobrze będzie mam stresa trochę niecierpliwie czekam do USG
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy tej drugiej to ordynator wariatkę ze mnie chciał zrobićKurcze, dużo stresu i nerwów miałaś :/