D
Deleted member 178444
Gość
Dokładnie o to chodziEj.. bo co... nie da się tak jeszcze szybciej?
A tak serio to ten mój 5 minut to podobno b. niezdrowo i dla dziecka i dla matki. Że jednak zbyt szybko ta II faza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie o to chodziEj.. bo co... nie da się tak jeszcze szybciej?
A tak serio to ten mój 5 minut to podobno b. niezdrowo i dla dziecka i dla matki. Że jednak zbyt szybko ta II faza.
Podobno nie powinna być dłuższa niż 2 do 3h ale nie wiem... u mnie z Kacprem ta 2 była 2.5h i to była masakra....Dokładnie o to chodziU mnie druga faza kilka godzin, ale nie wiem ile, bo już byłam po całej nocy skurczy co minutę.
No tak źle i tak niedobrze...Mój poród trwał 2h, a ja miałam wrażenie że całą wieczność.... ból niesamowity :/ i pęknięcie krocza 3 stopnia, co nikomu nie życzę....
U mnie dwa pęknięcia plus nacięcie. Też koszmar. Potem pół roku ścisłego celibatu, prawie mi związek runął, przez te debilne położne. Nigdy więcej. Teraz będę przygotowanaMój poród trwał 2h, a ja miałam wrażenie że całą wieczność.... ból niesamowity :/ i pęknięcie krocza 3 stopnia, co nikomu nie życzę....
Wiesiołek na 2x500 mg, herbata z liści malin 3 x na dobę, a do masażu olejek migdałowy@StarAnia w jakiej dawce wiesiołka będziesz brała? Doustnie czy dowcipnie?
A do masażu co bierzesz?
Ja ostatnio olejku migdałowego używałam ale czy to coś dalo to nie wiem bo się moj uparciuch dupcia do świata ustswil i było cc.
Przy pierwszym coś ty. Nacinali jak pijany krawiec... i to pomiędzy skurczami.Goj u Ciebie ochronili krocze?