Mimi93
Fanka BB :)
Dzieńdoberekjak samopoczucie u miłych pań? Ja na razie bezobjawowo. Miłego dnia wszystkim
![]()
Mnie maleństwo obudzilo 3:18,w sensie zakulo, ale chwilę, później zjadłam batonika i się napilam i jak zwykle z 5 beknięć
Również miłego!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieńdoberekjak samopoczucie u miłych pań? Ja na razie bezobjawowo. Miłego dnia wszystkim
![]()
Mnie gardło boli trochę.A tak też zero objaw zaraz idę kanapkę zjeść zobaczymy jak po niej będzieDzieńdoberekjak samopoczucie u miłych pań? Ja na razie bezobjawowo. Miłego dnia wszystkim
![]()
Po szklance soku i wymuszonym na siłę batonie zbożowym zaczęły się nudności [emoji6] [emoji6] [emoji6] teraz czekają mnie kombinacje co zabrać ze sobą do jedzenia do pracy żeby "weszło" [emoji2] dobrego dnia Dziewczyny!Dzieńdoberekjak samopoczucie u miłych pań? Ja na razie bezobjawowo. Miłego dnia wszystkim
![]()
Mnie gardło boli trochę.A tak też zero objaw zaraz idę kanapkę zjeść zobaczymy jak po niej będzie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki dziewczyny za dzisiejsze bety i później piszcie wyniki
Dzisiaj idę do ginekologa z wynikami bety to od razu mu powiem że zaczyna mnie gardło pobolewać.Dziękuję! Dam znać![]()
Dzisiaj idę do ginekologa z wynikami bety to od razu mu powiem że zaczyna mnie gardło pobolewać.