GoJ
Fanka BB :)
Widziałam bardziej spuchnięte z takim normalnie MountEverestem na nogach... stopach także u Ciebie to jeszcze nawet nie Giewont.Zaczynam rozumieć zwierzęta odgryzające sobie kończyny...Zobacz załącznik 882162
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widziałam bardziej spuchnięte z takim normalnie MountEverestem na nogach... stopach także u Ciebie to jeszcze nawet nie Giewont.Zaczynam rozumieć zwierzęta odgryzające sobie kończyny...Zobacz załącznik 882162
Kurde nigdy mi nic nie puchło. Nawet ręce jak połamałam [emoji14] czuje się jak bańka [emoji14]Widziałam bardziej spuchnięte z takim normalnie MountEverestem na nogach... stopach także u Ciebie to jeszcze nawet nie Giewont.![]()
No ja się nie dziwię bo mnie jak po nocy czasem dłoń spuchnie to mam ochotę ją uciąć...Kurde nigdy mi nic nie puchło. Nawet ręce jak połamałam [emoji14] czuje się jak bańka [emoji14]
Andrzejewomiędzy Ostrowia Mazowiecka a Zambrowem w połowie drogi
Kasia wpadaj. Ponoć dobre. I jeszcze boczek będę piekła z czosnkiem i majerankiem na kanapki jak ktoś lubi
Miłość praktycznapodoba mi się
Ja mam takie same i jak mnie lapie to staram sie oddychac przeponowo wlasnie, a jak lapie mnie w nocy to wstaje i ide do lazienki. Moje skurcze potrafia byc mocniejsze niz bole miesiaczkowe, a mam bolesne.
Andrzejewomiędzy Ostrowia Mazowiecka a Zambrowem w połowie drogi
Kasia wpadaj. Ponoć dobre. I jeszcze boczek będę piekła z czosnkiem i majerankiem na kanapki jak ktoś lubi
Miłość praktycznapodoba mi się
Kuźwa do sklepu po zapas płynów i łosia wędzonego wyszłam a tu tyle postow. Przez te zimne kąpiele (zaliczam właśnie) i upał jestem przeziębiona a w sklepie trykło mi w uchu i takie na wpół zatkane mam.
Matka mnie roz..bała. Chciała Żywca mocny gaz. Wzięłam dwa. A ta mimo że to ja zapłaciłam i pod nos dałam "a po co dwa..." nosz k..a!
Trafiło mi sie z zakupami bo stary mnie odebrał autem ze sklepu i Bartek był ze mną żeby wózek ciągnąć i chusteczki do mebli dzis byly w promo nawet..
Kasia kąpiel i nospa były?Moje okresy tez masakra ale to jeszcze gorsze. A mam duża wytrzymałość ... ogólnie to takie bóle kojarzę już z porodu i to z momentu jak mówiły ze już niedługo
Dziś to ja powinnam być bardziej marudna ale ona mi na to nawet szansy nie daje..A bo matce zawsze zle![]()