matylkafm
Fanka BB :)
Jotka widziałam dzisiaj twoje tesciki na staraczkachFantastyczne wieści!
Tola pw ci skrobnelam =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Trzymam kciuki żeby ciemniala krecha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jotka widziałam dzisiaj twoje tesciki na staraczkachFantastyczne wieści!
Tola pw ci skrobnelam =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Poczekam z ta betą jeszcze te dwa dni. =) niechce się nakręcić.. przed czasem=)Jotka widziałam dzisiaj twoje tesciki na staraczkachśmigasz na betę?
Trzymam kciuki żeby ciemniala krechaja też coś tam widzę
![]()
![]()
A dostarczałaś już zaświadczenie o tym, że jesteś w ciąży? Ja zamierzam tak zrobić i skorzystać z prawa do odmowy wyjazdu. Będzie on powyżej 8 godzin, za granicę, więc kwestie częstego korzystania z toalety, kwestie nudności, do tego stres, bo kontakt z partnerem w języku angielskim są dla mnie nie do przeskoczenia. Do pracy będę chodzić i wykonywać moje obowiązki ale nie chce brać na siebie za dużo, dla mnie to przesada i tak jak Ty - paraliżuje mnie strach, że stracę Maleństwo i czy ten stres i ta praca są tego warte? NIE.Widzę, ze stresem w pracy nie tylko ja sie meczeale jak pomysle ile mnie ominie to tez mi nieswojo, mimo to mysle ze czas na zmianę hierarchii wartości, caly czas sie stresuje idąc do toalety, ze zaraz dostane @ i będzie po calej tej radości...
Nie. Nie badał. Kazał brac i tyle. Powiedział, ze chocbym do Stanów poleciala to nikt mi więcej nie pomoże..co ma byc to będzie...Bardzo w
Bardzo współczuję, dobrze, ze szybko zareagowałaś, badali Ci ten progesteron czy tak w ciemno dali luteinę? Zazdroszczę serduszka! To musi być wspaniałe uczucie![]()