GoJ
Fanka BB :)
Mieszkałam kiedyś na Kossutha vis a vis TescoA na jelonkach nic.. ani kropelki..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mieszkałam kiedyś na Kossutha vis a vis TescoA na jelonkach nic.. ani kropelki..
My byliśmy w kościeletam przyjemnie chłodno w środku.
Ja pije dwie butelki półtora litrowe minimum plus jedna lub dwie herbatytak jakoś w krew weszło.
Ja z owoców to arbuzy bo to i prawie sama woda i gluloza i trochę am. Potem bulgocze mi w brzuchu![]()
Mieszkałam kiedyś na Kossutha vis a vis Tesco
Zjadłabym coś... szczegolnie że sniadanie zwymiotowalam... mhmm tylko na nic kompletnie nie mam ochoty.
Wtedy jeszcze Górczewska była wąska a Tesco 24h to miałam rajLokalizacja niezła.. blisko Tesco.. teraz tam metro będzie..
Ja mieszkam przy hali wola.. też Hala blisko..![]()
Ty chyba tam też spore PEPCO masz? Niedaleko??Lokalizacja niezła.. blisko Tesco.. teraz tam metro będzie..
Ja mieszkam przy hali wola.. też Hala blisko..![]()
Ale bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.U mnie dzisiaj polędwiczki w sosie z kaszą/ ziemniakami i surówką z pekińskiej, dla m kukurydza na parze ( którą mi właśnie strasznie capi.. nie cierpię) oraz małosolne i pomidorki z jogurtem naturalnym.. nie wchodzi mi za bardzo mieso to surowkami nadrabiam..
Ty chyba tam też spore PEPCO masz? Niedaleko??