Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.
Jedziesz na te morze? Czy coś przegapiłem? Bo byś sobie nad morzem zjadła tam lepiej smakujeAle bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.
Nie. Nie jadę.Jedziesz na te morze? Czy coś przegapiłem? Bo byś sobie nad morzem zjadła tam lepiej smakuje
Ale bym zjadła kolbę kukurydzy z masełkiem i solą! Ale to chyba jeszcze nie sezon...? Kurde muszę zagnać starego do sklepu.
Hello![]()
Ja już w pociągu do domu, jeszcze tylko 6,5 h i będę na miejscu. Ale nie narzekam bo mam dużo miejsca i do tego klimatyzacja
W nocy u nas były grzmoty i pioruny i tak z 15 min w ogóle bez deszczu. Ale było tak blisko, ze siedziałam i patrzyłam przez okno. Potem popadło intensywnie z 10 minut i znowu żar tropików.
Ogólnie wczoraj ogarnął mnie taki strach, siedziałam patrzyłam przez okno i tak do mnie dotarło, że to wszystko dzieje się naprawdę. Zaraz przeprowadzka, ja jestem w ciąży a ja nie wiem jak to będzie !
Zjadłam pożegnalną rybkę z frytkami i nawet cukier mi nie skoczył wyżej niż 105.