GoJ
Fanka BB :)
Nacięcie tylko przy kleszczach czy vacum inaczej z kopa ich! Szczególnie że mendy na skurcz nie czekają i tną jak leci...Ania, a ta położna wczoraj mówiła że tu w szpitalu często robią nacięcia... Od razu pomyślałam o Tobie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nacięcie tylko przy kleszczach czy vacum inaczej z kopa ich! Szczególnie że mendy na skurcz nie czekają i tną jak leci...Ania, a ta położna wczoraj mówiła że tu w szpitalu często robią nacięcia... Od razu pomyślałam o Tobie![]()
Przez taka dziure to Ci gołąb moze wleciecWasze komary od stóp przyleciały do mnie. Ale mnie gryzły w prawą rękę i tyłek !
O godz 3:00 z łapką polowałam.
Zabiłam dwa i poszłam spać.
Musze siatkę na oknie w sypialni wymienić bo jest tam dziura taka 5x5 i musiały tamtędy wlecieć mendy jedne
Wiesz mi się zawiesza czasem i kopiuje dziwne rzeczy myślę że sie wszyscy domyśla co do kogo piszeGoJ, ten post Mamy był do Ani
A mi dziś kolejny glutek wypadł. Ale ja nigdzie jeszcze nie idę. Jeszcze chce się 14 z moim lekarzem zobaczyć.
Jak tak czytam Wasze historie to tak mi żal, że my z K tylko razem 3 lata i 5 miesięcybo my to kobieta po przejściach i facet z przeszłością... mam nadzieje, że dużo nam życia razem zostało
![]()
Ale.to przy samym dole jest i nie zauważyłam wcześniej. A że ma już dwa lata to mogła się podrzeć.Przez taka dziure to Ci gołąb moze wleciecnie tylko komar lub mucha
![]()
Przymierzylismy cybeksa z baza i-size ( nie pomieszalam nazwy?). Moj sie jednak upiera, zeby kupic uzywany twierdzac, ze wypadki z dzieckiem to rzadkosc wiec czemu nie. Argumentuje, ze jak kupimy nowy to tez chcielibysmy sprzedac, bo po co trzymac...sama nie wiem...Co wybraliście? (Ciekawość zawodowa)