Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żartowałam. Niech rośnie.To było w tym środkowym centylu, więc ok. Może cukrzyca robi swojew sobotę dowiem się, ile waży na 35+0. Mam nadzieję, że "idzie przepisowo".
Ej no [emoji23] nie chcę klocka jakiegoś wielkiego !!!Żartowałam. Niech rośnie.![]()
No nie życzę Ci takiego 4kg+ ale B. 3750 miał i np. b. szybko unosił głowę.. obracał się no w ogóle silny więc są plusy dzieci powyżej 3500 a jak baniak do 35cm to nie tak trudno wypchnąćEj no [emoji23] nie chcę klocka jakiegoś wielkiego !!!
Nie. Tu nie ma dyskusji i on powinien dobrze o tym wiedzieć. On nie ma 20, czy 30 lat. Już sobie w życiu popił i wystarczy. Są sytuacje w których nie powinien i to jest jedna z nich. Ja dla dobra dzieci nie pije alkoholu od 5 lat (oprócz jednej imprezy na początku grudnia zeszłego roku). On ma się powstrzymać przez miesiąc. Taki jest warunek tworzenia ze mną rodziny. Alkohol nigdy nie może być wyżej niż rodzina.
@Mama7 tak wszystko gra i buczy.
Dobrze że młodego oswobodzili a do szkoły jeszcze miesiąc... może się pozrasta choć podobno to potem 3msc rehabilitacji (u dorosłego) nie wiem... u Was też padało?
No nie życzę Ci takiego 4kg+ ale B. 3750 miał i np. b. szybko unosił głowę.. obracał się no w ogóle silny więc są plusy dzieci powyżej 3500 a jak baniak do 35cm to nie tak trudno wypchnąć![]()
No to jak taka sytuacja to chłopina nie ma nic do gadania heheNie ma szans. Po takiej akcji tym bardziej. Jestem córką alkoholika i na pewno nie pozwolę, żeby kolejny mężczyzna w moim życiu chociaż raz postawił alkohol wyżej w hierarchii wartości niż mnie. Niezależnie od sytuacji. On dobrze o tym wie, wiec wie jak się ta wymiana zdań między nami może skończyć.