JoAnnA250694
Fanka BB :)
Hehe jestem jedyną chyba której tak niedobrze że by nawet nie tknęła [emoji20]Ale mi smaka narobiłaś
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe jestem jedyną chyba której tak niedobrze że by nawet nie tknęła [emoji20]Ale mi smaka narobiłaś

Dziękuję za odpowiedź to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie i dla mnie i dla Maluszka a świat się raczej od tego nie skończy [emoji57]Jeżeli czujesz że nie dasz rady to idź na zwolnienie...ja tak miałam w pierwszej ciąży...I podczas pierwszej wizyty u gin powiedziałam jak sytuacja wygląda i dostałam bez żadnego ale zwolnienie...A byłam w 5tc...
Mnie niestety też odrzuca [emoji23]Hehe jestem jedyną chyba której tak niedobrze że by nawet nie tknęła [emoji20]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
My kobiety wiele możemy znieść ale czasem po prostu nie ma sensu aby w celu uszczesliwiania kogoś obcego robić sobie samemu krzywdę. Mądrze się na forum ale mam jednak pietra przed jutrzejszą rozmowa [emoji57] Boże w jakich czasach my żyjemy?!Ja czasami jadąc do pracy płakałam... A po pracy jak kladlam się spać to z łóżka nie wychodziłam cały następny dzien
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Powiedzieć w pracy wcześniej czy dopiero przy l4My kobiety wiele możemy znieść ale czasem po prostu nie ma sensu aby w celu uszczesliwiania kogoś obcego robić sobie samemu krzywdę. Mądrze się na forum ale mam jednak pietra przed jutrzejszą rozmowa [emoji57] Boże w jakich czasach my żyjemy?!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Czasami człowiek nie ma wyboru...My kobiety wiele możemy znieść ale czasem po prostu nie ma sensu aby w celu uszczesliwiania kogoś obcego robić sobie samemu krzywdę. Mądrze się na forum ale mam jednak pietra przed jutrzejszą rozmowa [emoji57] Boże w jakich czasach my żyjemy?!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom