JoAnnA250694
Fanka BB :)
Doskonale cię rozumiem to moja pierwsza ciąża i też jestem ciągle zmęczonaChciałabym odpocząć, po prostu odpocząć.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doskonale cię rozumiem to moja pierwsza ciąża i też jestem ciągle zmęczonaChciałabym odpocząć, po prostu odpocząć.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję@Beenka to Twoje pierwsze usg będzie ?ja tez mam pierwsza wizytę w ten piątek i coraz bardziej się denerwuje.
Tak czytam czytam Was dziewczyny i także mam problem z pracodawca. U mnie jest tak samo jak u jednej z koleżanek, najniższa krajowa na konto i taka umowa a reszta pod stół to po pierwsze. A po drugie pracuje w tej firmie od 10 lat i prezes już nie widzi innej osoby na moje miejsce. W ogóle L4 jak ktoś miał nawet w firmie i miał gorączkę to i tak i tak musiał chodzić do pracy - bo wg mojego szefa, jak ktoś był chory to uważał ze robi to specjalnie albo Poprostu takiej osobie pracować się nie chce wiec wymyśla L4. Wiec tak naprawdę w swojej 10 letniej karierze miałam jedno L4 kiedy skręciłam nogę ale i tak do pracy musiałam chodzić. Tez boje się mu o tej ciąży powiedzieć -bo już wiem co powie i widzę przed oczami jego minę![]()
Ja taką zmęczona ,myślę sobie jak najszybciej udać się pod kołdrę a młody ciągle zrób mi kaszkę, kolację obierz pomarańcze jestem głodny i tak w kółko.Doskonale cię rozumiem to moja pierwsza ciąża i też jestem ciągle zmęczona
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego moje dziecko najważniejsze ciul w pracę nie ta to innaAle prawda jest taka że sami przyzwyczajamy swoich szefów do tego... Kto normalny (bez obrazy) idzie z nogą w gipsie do pracy? Pokazujesz swojemu pracodawcy że praca ponad wszystko w imię czego? Dostaniesz za to złoty medal albo premie wyższa niż wypłata? A jak przyjdzie co do czego kopnie cię w d... Za przeproszeniem i za tobą nie zaplacze.
Też miałam taką pracę 40st gorączki a ja Claly tydzień do pracy... Z jelitowka? Pewnie ze tak i myślicie że mój szef traktował mnie inaczej? [emoji90] byłam takim Samym Pracownikiem jak ten który za 2msc miałL4 jak się zwalnialam a byłam.
Jedyna osoba która nie była na l4 myślicie że pytał dlaczego? Przecież byłam dobrym. Pracownikiem itp. Powiedział mi nie ty to inna głupia przyjdzie pracować
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka