reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Co do poprzednich wpisów/ zdjęć to piękne macie łazienki. Ja mam mała i od 30lat nie remontowana :( ja też fatalnie znoszę upały, jak chodzę to czuję jakby zaraz dziecko miało wyjść dołem , taki nacisk w pochwie. Termin mam z miesiączki na 15 września, z usg może być 2tyg wcześniej i też lekarka mówiła że długie dziecko. Ja chciałam imię mikołaj albo Miłosz. A mąż uparł się na Szymona, i pewnie on zarejestruje to nada Szymon :/ zastanawiam się czy zrobić sobie jesZcze usg prywatnie jestem teraz między 34/36 tc. Jeszcze się boję bo córka od września zaczyna przedszkole i będzie na początku chorować i pewnie zarażać noworodka :(

Co do poprzednich wpisów/ zdjęć to piękne macie łazienki. Ja mam mała i od 30lat nie remontowana :( ja też fatalnie znoszę upały, jak chodzę to czuję jakby zaraz dziecko miało wyjść dołem , taki nacisk w pochwie. Termin mam z miesiączki na 15 września, z usg może być 2tyg wcześniej i też lekarka mówiła że długie dziecko. Ja chciałam imię mikołaj albo Miłosz. A mąż uparł się na Szymona, i pewnie on zarejestruje to nada Szymon :/ zastanawiam się czy zrobić sobie jesZcze usg prywatnie jestem teraz między 34/36 tc. Jeszcze się boję bo córka od września zaczyna przedszkole i będzie na początku chorować i pewnie zarażać noworodka :(

A czytałaś post jak chłop poszedł rejestrować i zamiast Szymon dał Myszon ? JAk masz się uspokoić to zrób. Szymon tez ładne jest przecież. I Miłosz i Mikołaj. Ja kupę czasu czułam takie coś i poszłam do fizjoterapeutki położniczej rozmasowala mnie i nie boli. Minęło dwa tyg ponad i jest ok i nie boli a już chodziłam z ręka w kroku bo się bałam ze mi wyleci wszystko

Można przez internet zarejestrować dziecko.

To trudno ocenić bo nie widziałyśmy wcześniej. A schodzi ci to po nocy?
Też nie umiem ocenić po jednym zdjęciu. Ja tak mocno nigdy nie miałam :( ale upały są ekstremalne, więc i opuchlizna może być duża zwłaszcza jeśli masz do tego skłonność
Może kolejny się pomyli i będzie Myszon [emoji813]️

To trudno ocenić bo nie widziałyśmy wcześniej. A schodzi ci to po nocy?
Ja to już nie widze różnicy, czy spuchnięte czy nie, tak długo mam ta opuchliznę. Wcześniej mówiłam o tym lekarzowi, to tez mówił, że to normalne.
Napisałam SMS do lekarza, czekam na odpowiedz, nie wiem czy dobrze kojarzę, ale on może być teraz na urlopie :( może odpisze, standardowo odpisywał zawsze koło 22, 23 godziny jak kończył dyżur w szpitalu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry