kasiaczek89pl
Fanka BB :)
W ktorym tyg mialyscie pobierany gbs? Ja bede miala dopieto pobrany na wizycie 10.08 (36+2 bedzie) i ile czasu czeka sie na wynik?
Ja z zadupia to u mnie dwa tygodnie. Jutro wynik. Ja 33 bo straszył wcześniejszym porodem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ktorym tyg mialyscie pobierany gbs? Ja bede miala dopieto pobrany na wizycie 10.08 (36+2 bedzie) i ile czasu czeka sie na wynik?
No nie czuje różnicy w samopoczuciuOj bo anemia to takie byle conie ma co się koło niej chodzić i trząść. Łykać żelazo to podskoczy a jak się dobrze czujesz to dobrze. W każdej ciąży zaliczyłam tę przypadłość i standard że na koncówce wszystkie wyniki lecą na łeb...
Ja to dopiero późno będę miała pobrany gbs między 37/39 tc i nie wiem naprawdę czy zdążę poznać wynik
@kasiaczek89pl dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
O tym ze starsza córka dziś poparzyła się woda z kukurydzy już nie wspomnę....Jak wydarła się z kuchni to myślałam że nóż sobie wsadziła albo palce odciela....
Lekko zaczerwienione ma prawe udo i czerwoną plamę ok 5-6cm na prawym boku....
Dzień jakiś taki byle jaki....
Tak myszon mi się bardziej podoba od Szymonnie wiem czemu to imię kojarzy mi się z mąką szymanowska :/ goj to nawet nie wiedziałam że tak można przez neta.
Też nie umiem ocenić po jednym zdjęciu. Ja tak mocno nigdy nie miałamale upały są ekstremalne, więc i opuchlizna może być duża zwłaszcza jeśli masz do tego skłonność Może kolejny się pomyli i będzie Myszon [emoji813]️
Co z krwią?
O i kolejna z GBSm ciekawe do której grupy ja się wpiszę...
Cały dzień był do przyjęcia w sensie upałów ale od 2h płynę.... i źle się czuję...
Mąż z pracy akurat wrócił wsiedli w auto i do apteki....Ja moja od żelazka odganiam. Bo prasuje ciuchy sobie a ja dziś mam wizje czarne. Biedula. Mi pomagał pantenol w piance na oparzenie