kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nie uwierzycie.
Popadało u mnie. Całe 10 minut.
Ale jest chłodniej bo 23° i już nie praży słońce.
Najs![]()
Kurde u mnie kwadrans wiało jak diabli i co ... dalej gorac 28 w cieniu jak okno myłam patrzyłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie uwierzycie.
Popadało u mnie. Całe 10 minut.
Ale jest chłodniej bo 23° i już nie praży słońce.
Najs![]()

No cóż bez jaj można żyć...[emoji23]Zatłukła bym chłopa jakby mi nazwał dziecko po.swojemu "bo on i.Tak rejestruje to jego zdanie się liczy jako końcowe"
Jaja wycięte![]()
Odbiorę temu ch...owi prawo do opieki nad dziećmi!
Nie dość że przywiózł ich w samych kąielówkach to jeszcze spalonych słońcem! Lepiej bo ch..j miał dać pieniądze lub kartę a nie dał!! A teraz ma wyłączony tel. Zaj...ie s...syna. Jutro zastawię ten jego zaj...ny apartat!! I niech się chu... pier..li!! Boże jak mnie głowa rozbolała!!! Jaki to frajer jest! Ale jestem wściekła... Chryste....
Ja dzielnie znosiłam te 4 dni Ale już dziś jak.mury nagrzane a nade mną płaski.dach aby to w mieszkaniu było już masakrycznie.Nie... osłabiona jestem przez upał a teraz jeszcze nerwy.
Ja dzielnie znosiłam te 4 dni Ale już dziś jak.mury nagrzane a nade mną płaski.dach aby to w mieszkaniu było już masakrycznie.
Pół.dnia pod wiatrakiem, cała spocona i z bijącym serduchem
Więc miło że choć na chwilę dla odmiany jest ciut chłodniej.
Bo jutro.od nowa majorka
No cóż bez jaj można żyć...[emoji23]
To zależy do czego one Ci potrzebne.No można można ale co to za życie![]()
To zależy do czego one Ci potrzebne.
Bo mi w sumie już do niczego...[emoji41][emoji23][emoji8][emoji6]