reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zjadłam druga porcje lodów i nic więcej nie je wczoraj przecielam na noc z jedzeniem i się męczyłam także teraz lepiej nie, opakowanie rennie kupione można zagryzac w nocy tabletka ehhh

Naprawdę nie dociera do mnie ze niedługo zaczniecie rodzic
Do mnie też nie... wydaje mi się że o zgagach, śluzach, skurczach i wyprawkach będziemy tu pisać w nieskończoność a tak naprawdę na dniach pierwsze będą pisały o regularnych skurczach i jeździe do szpitala...

Ale mnie śpik złapał a za 20 minut mam seriale...

Ja to się naczytam coś czuje.
Będę czytać pół sierpnia a potem cały wrzesień.....
A jak już moja kluska postanowi wyjść to nawet nie zauważycie tego bo będziecie zajęte karmieniem, kolkami, przewijaniem tyłków i tak dalej ....:rolleyes2:

Ja lody w tej ciąży i w ogóle przetwory mleczne ograniczam bo potem pół dnia odbijam czymś a'la wymiociny. Generalnie nie szkodzi mi szynka. Białe pieczywo. O dziwo parówki. Niektóre owoce i warzywa... cała reszta ble.

Ja to się naczytam coś czuje.
Będę czytać pół sierpnia a potem cały wrzesień.....
A jak już moja kluska postanowi wyjść to nawet nie zauważycie tego bo będziecie zajęte karmieniem, kolkami, przewijaniem tyłków i tak dalej ....:rolleyes2:
Spoko zawsze znajdę czas przy trzecim to człowiek ma chyba dużo woooolnego póki młode nie zacznie zwiedzać świata ;) i na meble włazić.
Przy B. to ja miałam tyle czasu... Nocy nie odsypiałam bo nie było czego. A w dzień i plac zabaw. I gotowanie. I sprzątanie... K. tylko podczas karmienia B. odczuł że jest jeszcze jeden brzdąc w domu.... za to później cyrk... :)

Buscopan mozna w ciazy- ja dostawalam od gin.jak nie dzialala na mnie no-spa.
No i z mojej knajpy nici. Moj sie zawzial na zlozenie komody. Moze to i lepiej, bede mogla w koncu uporzadkowac rzeczy Malego. Zjedlismy cieply obiad, ktory zrobilam wczoraj na dwa dni. Ja chociaz raz, moze dwa mialam jakies poczatki, to szczesliwie nie mam zgagi. Czasami tylko lykne espumisan ;).
Po lataniu przez pol dnia i basenie leze, bo cos mnie w krzyzu boli i brzuch tez. I tak nie jest jakos bardzo zle. Poki co dzien zaliczam do udanych :).

Sodę.pewnie mam ale tych tabletek to już nie [emoji14]
Ja nie miałam zgagi w tej ciąży ani razu.
Dwa razy po czymś tam mi.podeszło lekkim kwasem ale tak to lajt.
Mogę jeść dowolną pasze.

W poprzedniej za to od 4 miesiąca do 8 czy nawet 9 piłam syrop na zgage.
Ty jesteś jakimś czarodziejskim ciążowym jednorożcem sra..cym tęczą i brokatem! Ale Ci zazdroszczę. Jak patrzę na siebie w tej ciąży, to jak jakaś inwalidka. Bez sensu :/

reklama
Do góry