18grudzien
Fanka BB :)
Naprawdę nie dociera do mnie ze niedługo zaczniecie rodzicUwielbiam koty
Fajnie to był skurcz trwał około 3/4 minuty i to nie są skurcze B-H na 100% tylko te skracająco rozwierająceciekawe czy dotrwam do 21 czy nie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Naprawdę nie dociera do mnie ze niedługo zaczniecie rodzicUwielbiam koty
Fajnie to był skurcz trwał około 3/4 minuty i to nie są skurcze B-H na 100% tylko te skracająco rozwierająceciekawe czy dotrwam do 21 czy nie
![]()
Do mnie też nie... wydaje mi się że o zgagach, śluzach, skurczach i wyprawkach będziemy tu pisać w nieskończoność a tak naprawdę na dniach pierwsze będą pisały o regularnych skurczach i jeździe do szpitala...Naprawdę nie dociera do mnie ze niedługo zaczniecie rodzic

Spoko zawsze znajdę czas przy trzecim to człowiek ma chyba dużo woooolnego póki młode nie zacznie zwiedzać świataJa to się naczytam coś czuje.
Będę czytać pół sierpnia a potem cały wrzesień.....
A jak już moja kluska postanowi wyjść to nawet nie zauważycie tego bo będziecie zajęte karmieniem, kolkami, przewijaniem tyłków i tak dalej ....![]()
Ty jesteś jakimś czarodziejskim ciążowym jednorożcem sra..cym tęczą i brokatem! Ale Ci zazdroszczę. Jak patrzę na siebie w tej ciąży, to jak jakaś inwalidka. Bez sensu :/Sodę.pewnie mam ale tych tabletek to już nie [emoji14]
Ja nie miałam zgagi w tej ciąży ani razu.
Dwa razy po czymś tam mi.podeszło lekkim kwasem ale tak to lajt.
Mogę jeść dowolną pasze.
W poprzedniej za to od 4 miesiąca do 8 czy nawet 9 piłam syrop na zgage.