Brrrownie
Fanka BB :)
ZapamiętamDuża Micha![]()
WegeSajgonki tam wymiatają
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno się przyda bo wszystko co niezdrowe najbardziej mnie teraz kusi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZapamiętamDuża Micha![]()
WegeSajgonki tam wymiatają
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To tak zawsze jest [emoji3]Zapamiętam
Napewno się przyda bo wszystko co niezdrowe najbardziej mnie teraz kusi![]()
Cóż... mam 31 lat mieszkam w województwie łódzkim. Z moim TŻ jesteśmy razem od 11 lat. W zeszłym roku zaczęliśmy coś więcej myśleć o dziecku. Ale mamy na głowie remont który lada moment się zacznie w mieszkaniu i uznaliśmy że bezpieczniej będzie z tym poczekać do "po remoncie". W sumie nie wiem czy się ucieszy czy nie. Trudno mi to określić a przyjeżdża z pracy dopiero w sobotę i nie chce mu takich wiadomości sprzedawać przez telefon.Gratulacjewitamy rozgość się i napisz coś więcej o sobie
Może mnie mdlić i mogę nie jeść nic konkretnego caly dzien. Ale jak mnie na cos chec zlapie to nie na zmiluj. Przed ciążą miewałam podobnieTo tak zawsze jest [emoji3]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na usg poprzednim nic nie było widać. Tym bardziej mam niepewności, lęki, mieszane uczucia.Dziewczyny wy już serduszka słyszałyscie, a ja nadal czekampierwszy pozytywny test 19 grudnia, tu 18 stycznia, a ja nadal w niepewności, więc w ogóle masakra :/
Witamy, czuj się tu dobrze i napisz coś o sobieCześć dziewczyny
Chyba pasuje mi do Was dołączyć. Wizytę u lekarza mam dopiero na piątek ale nie wytrzymałam i już zrobiłam test. Zdaje się że pozytywny. Nie wiem czy się cieszę czy nie. Jestem w szoku póki co. Nie staraliśmy się z moim TŻ. Tak jakoś wyszlo. Pierwszy cykl bez uważania w dni płodne ( w sumie to on źle policzył i był pewien że mam dni nie płodne). I proszę 2 kreseczki.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W poprzedniej ciąży też tak miałam. Jednak lekarka troszkę mi podniosła. Nie wiedziałam, że może lekarz mieć takie podejście i że mogę mieć problem ze zw.O takie ciśnienie to Ja mam całą ciążę... Masakra jest!!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeee, super! Już jesteście spokojniJestem po usg, ciąża potwierdzona
Maz był ze mną więc szczęśliwy ogromnie. Przepisał duphaston 2x dziennie i witaminy
Pęcherzyk ciążowy ma 6mm.
Myślę, że w dzisiejszych czasach to nie problem. Też wejdziecie we 2. Mąż był że mną na prawie każdym usgMógł wejść z tobą do gabinetu ??
Nawet jak jest USG ginekologiczne ??@Mimi93 świetne wieścigratulacje!
@karmelovelatte masakra, niektórych lekarzy tylko ubić :/
@JoAnnA250694 mężowie mogą wchodzićniemezowie też
w końcu to też ich dzidziuś!
Mój osobisty narzeczony cały czas nie dowierza, że w ciąży jestem. Chociaż wielkie piersi jakoś zauważył![]()
OczywiścieNawet jak jest USG ginekologiczne ??
Myślę, że Twój maz już zna ten otwor, więc to nic zdrożnegoNawet jak jest USG ginekologiczne ??