reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
@Ziucia2226, @Oollaa81 dolaczam do waszego bólu, ja na Controlocu byłam z uwagi na refluks.. teraz nie wiem co moge brać bo jednocześnie zmieniłam dietę jem więcej cytrusów, piję soki i nie jest dobrze, a ponoć to dopiero początek dolegliwości zgagowych
Oo ja taz mam refluksowa chorobę i tez brałam contorloc i do tego prokit :) brakuje mi ich strasznie :p mi lekarka powiedziała ze akurat te co biorę szkodzą ciąży...

reklama
Pumcia02 własnie sie zastanawiam jutro nad wizytą u innego lekarza...
Betę już masz zrobiona i czekasz na wynik czy robisz sama? Koniecznie idź do innego lekarza.

Zobacz jak któraś z dziewczyn wyżej napisała. Nie było serduszka a tu szukał lekarz i znalazł.

3jgxugpjji86cg4t.png

Wlasnie wrocilam... nie wiem sama co mam myslec, nie dostalam jasnych informacji, nie dopytalam sie o to co chcialam z tych nerwow. Lekarz stwierdzil ze zarodek przestal sie rozwijac... w poniedzialek pecherzyk mial 0,63mm i bylo widac zarodek. Dzis na usg wszystko bylo jak za mgłą i pecherzyk mial 0,49mm. Pytam sie jak to mozliwe skoro ostatnio byl wiekszy. Lekarz mowi ze nie mozliwe ze byl wiekszy i ze przestal sie rozwijac jego zdaniem. Ze nie wie skad to krwawienie ze byc moze zaczyna sie poronienie. Ze jezeli beta jutro bedzie powyzej 1000 tzn ze to ciaza pozamaciczna i czeka mnie operacja. Ale jak pozamaciczna skoro do tej pory uwazal ze wszystko jest ok ? Jaka operacja? Kurcze o co chodzi...???? To jeden z najlepszych lekarzy w okolicy, ale teraz zwatpilam. Nic nie wiem.
Też bym nic z tego nie zrozumiała :/ jak jest pęcherzyk w macicy, to jakim cudem pozamaciczna, teleportuje się, czy co? Podjechała bym na Twoim miejscu jutro na izbę, to chore w taki sposób informować pacjentkę o jej stanie zdrowia. Myślę, że w Twoim przypadku nie ma co czekać...

Hmm skoro widzi pęcherzyk i zarodek w usg to jakim cudem ciąża pozamaciczna ? Tego nie rozumiem :/ trzymam mocno kciuki [emoji173]️
Jutro do innego lekarza a teraz tylko leżeć i odpoczywać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze.. Może wypilas jakiś napój i zaszkodziło. A jak się ustatkuje to zacznij od delikatnych potraw.
Ja mialam jednorazowa kilka dni temu bo dużo wypiłam soku a nic konkretnego nie zjadłam.
Dziewczyny spytam gdzie planujecie rodzic? Może jesteśmy z okolic?

Ja okolice Radomia i zdecydowanie Radom, byłam niedawno w szpitalu, czusciutko, pięknie i jest Lotto (zdrapki uwielbiam :D).

reklama
Wczoraj nasmazylam sobie naleśników z farszem-szpinak ser feta pieczarki i czosnek takie lekko strawne:D
Ja chyba rodzę w matce polce-Łódź,mam rzut beretem,zapraszam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry