GoJ
Fanka BB :)
A to już szczyt dla mnie to np. że zwierz żre przy stole i spanie z takimi mnie też jakoś mierziNie no ja mojej psiny też nie całuje... Ani nie karmie z naszych talerzy. Nic z tych rzeczy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to już szczyt dla mnie to np. że zwierz żre przy stole i spanie z takimi mnie też jakoś mierziNie no ja mojej psiny też nie całuje... Ani nie karmie z naszych talerzy. Nic z tych rzeczy.
Wiem ze dziewczyny badaly mocz. Zestaw do kupienia w aptece - inny dla chłopca inny dla dziewczynki. Krwi nie badaly.Ja syna szczepilam 6w1 plus pneumokoki, rotawirus i ospa i nie mial zadnych odczynow poszczepiennych, teraz chyba tez tak zrobie. Najpierw chcialabym zeby zbadali dzieku krew i mocz przed pierwszym szczepieniem. Myslicie, ze mozna tego zadac w szpitalu czy juz po wyjsciu na wlasna reke?
mam shih tzu - psa. jak sie urodził moj siostrzeniec to pies był zaczepny - a to poleciał i polizal a to misia z ręki zabral. A jak ciastko czy jabłko dostal to mu ukradł. A jak dzieciaczek zaczal biegać za psem tak moj juz się wycofał i uciekał. zabawne to było tak z boku.Ja zauważyłam że psy przy dzieciach albo stają się opiekuńcze albo wycofane... rzadko chyba że te nieułożone wykazują agresję. Nawet gdy dziecko jest nadmiernie ciekawe psachyba potrafią ogarnąć że szczenię to szczenię i nie można mu robić krzywdy.
Miała już cieczkę ? Moja po cieczce się uspokoiła.Ja lubię koty ale że sama jestem jak kot to się nie dogadujemy
Miałam psa od 15 rż ale umarł po 17 latach i jakoś nie umiem się przekonać... Mamy teraz młodą sukę ale jej nie lubię... może za stara jestem i nie mam cierpliwości a może to ma związek z ciążą bo ona pojawiła się równocześnie... Pomijam że jest trudna w ułożeniu b. niszczy wszystko rozrywa worki pół linoleum zeżarła i dodatkowo jest emocjonalna strasznie... no drażni mnie
A to już szczyt dla mnie to np. że zwierz żre przy stole i spanie z takimi mnie też jakoś mierzi
Do łóżeczka nie zajrzyTy masz troszkę trudniej bo Twoja jest duża. I łatwo zajrzy do łóżeczka itp
U mnie pies na szczęście mały w razie w.
Ale myśle, że psy jak nie są zazdrosne o partnerów to i o dziecko nie powinny być![]()