reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja ma dopiero rok i cieczkę dostała po ok 10.5 miesiącach :) teraz zrobiła się posłuszniejsza i nie dokucza ;) no hormony... ;))))
Może dlatego ja się ze swoją nie dogaduję... jej hormony i moje hormony...
No i chyba niedługo tę cieczkę będzie miała bo gwałci zabawki na potęgę i się mega łasi... rok skończy w połowie października no bliżej listopada choć umownie będzie miała urodziny jak B. 22.11 ;)

reklama
Może dlatego ja się ze swoją nie dogaduję... jej hormony i moje hormony...
No i chyba niedługo tę cieczkę będzie miała bo gwałci zabawki na potęgę i się mega łasi... rok skończy w połowie października no bliżej listopada choć umownie będzie miała urodziny jak B. 22.11 ;)
Troche wyglada jakby jej sie juz zaczynala...

Cykle sie wam zsynchronizowaly ;)
Z kim obstajesz... :D
Ale powiem Wam że dziś coś ona do mnie ma... generalnie wie że ja jej nie okazuję czułości ani nic a dziś przyszła do mnie położyła się obok i żeby ją smyrać... pół dnia się na mnie też gapi i teraz mimo że wie iż nie wolno położyła się wtuliła mi w nogi... serio nie wiem co ona chce...

A swoją drogą ciekawe czy wyczuje poród ponoć psy wyczuwają takie rzeczy...

U nas niedrapek zakazali. I smoczków. Mamy tego nie zabierać do szpitala. i przy położnej w czasie wizyt też będę musiała chowac niedrapki bo ich nie znosi :/ no to bede chować :)
Ja niedrapek nie uznaje, ale jak kaza brac to moge wziac. Ja bede obcinac paznokietki. Mojej siosty dzieciom to ja glownie obcinalam, nie boje sie.

reklama
Do góry