Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy wy też się tak pocicie ?
Obudziłam się dzisiaj i normalnie pot mi spływał po plecach, a wydawało mi się że wcale nie jest jakoś super gorąco .
To ja mam otwarte okno zazwyczaj całą noc i niby jest chłodno w pokoju .U mnie chłodno w nocy.
Co prawda nadal śpię pod kocykiem a nie.kołdrą ale okno na noc tylko uchylone jest.
Przy otwartym zimno jest.
Także mi.Nie doskwiera to
ALE ja pije też jakieś.marne ilości więc w.sumie nie jestem żadnym miernikiem dobrym![]()
Nie, nie biorę właśnie żadnych leków .A bierzesz leki na tarczyce? Bo po nich tez się mocno poci
Ja to smjerdze nieustannie.Czy wy też się tak pocicie ?
Obudziłam się dzisiaj i normalnie pot mi spływał po plecach, a wydawało mi się że wcale nie jest jakoś super gorąco .
Ja sie strasznie poce, niby chlodniej i otwarte okno cala noc, a mi i tak goraco. W dzien zreszta tez mi goraco i nawet pytam meza i syna czy im tez, a oni, ze nieTo ja mam otwarte okno zazwyczaj całą noc i niby jest chłodno w pokoju .
Śmierdzę nie smjerdze [emoji16]Ja to smjerdze nieustannie.
No właśnie nieale ja ogólnie rzadko kiedy rzygam
i naprawdę z reguły nie piję w ogóle alkoholu. Więc nie wiem co to miało wtedy być. Bunt chyba
![]()