majapszczolka242
Fanka BB :)
Dobrze wiedziećJestem terapeuta zajeciowym i oligofrenopedagogiem, pracuje z dorosłymi osobami z niepełnosprawnością intelektualna. I na studiach duży nacisk był na dzieci niż na dorosłych, więc mam tą wiedzę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze wiedziećJestem terapeuta zajeciowym i oligofrenopedagogiem, pracuje z dorosłymi osobami z niepełnosprawnością intelektualna. I na studiach duży nacisk był na dzieci niż na dorosłych, więc mam tą wiedzę.
PaulinaA mnie tak naszła refleksja. Pisze z Wami od marca, prawie codziennie. Jakbyście byli chłopakami to już dawno byśmy byli na randce ( wszystkich swoich facetów od liceum poznawałam przez internet)
A w większości z Was nawet nie znam imion[emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się nazywacie anonimowe matki?
Ja jestem Justyna![]()
Czy wy też się tak pocicie ?
Obudziłam się dzisiaj i normalnie pot mi spływał po plecach, a wydawało mi się że wcale nie jest jakoś super gorąco .
A mnie tak naszła refleksja. Pisze z Wami od marca, prawie codziennie. Jakbyście byli chłopakami to już dawno byśmy byli na randce ( wszystkich swoich facetów od liceum poznawałam przez internet)
Ja jestem Justyna![]()
Nieeee, wolę się nie nakrecac, bo potem znowu będę ryczeć za tydzień, że nic nie ruszyło ;p
EwelinaA mnie tak naszła refleksja. Pisze z Wami od marca, prawie codziennie. Jakbyście byli chłopakami to już dawno byśmy byli na randce ( wszystkich swoich facetów od liceum poznawałam przez internet)
Ja jestem Justyna![]()
U mnie to samo... Równo dwa lata... Starszy chłopiec, teraz dziewczynka. Też się boję zazdrości...