reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja jadę na święta wielkanocne do Zakopanego, jeżeli nie będzie przeciwwskazań to Gubałówka jak najbardziej. Termy także. Nad Kasprowym bym się wahala [emoji14]

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Ja byłam w termach w jakimś 2-3 tyg nie widziałam jeszcze ze jestem w ciąży i chodziłam na sauny teraz gin mówi żeby juz nie chodzić minimum do 12 tyg bo ciąża nie lubi przegrzewania...wiec nie grzej się za bardzo :)

reklama
Jeszcze nie zadzwoniłam do mojego gina...
Jutro się umówię,ale pamiętając jak było w 1 ciąży nie będę się bardzo spieszyła. Wtedy poleciałam od razu po teście,a i tak mi powiedział,ze mam przyjść najwcześniej po tygodniu,bo nic jeszcze na usg nie będzie widać. A wtedy test zrobiłam jakos przed rozpoczęciem 6 tygodnia...
Ja byłam u mojego od razu po teście, ze względu na moją pracę, bo dużo muszę w niej dźwigać i kazała mi przyjść 29.01, bo może być już coś widać. Wiec zobaczymy. Też mi się wydaje, że dość wcześnie, ale ponoć to zależy od sprzętu lekarza.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam u mojego od razu po teście, ze względu na moją pracę, bo dużo muszę w niej dźwigać i kazała mi przyjść 29.01, bo może być już coś widać. Wiec zobaczymy. Też mi się wydaje, że dość wcześnie, ale ponoć to zależy od sprzętu lekarza.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę,że pójdę jakoś pod koniec pierwszego tygodnia lutego... Czyli jeszcze trochę.
No, chyba, że będę się jakoś źle czuła to wiadomo,że od razu.

Ewarut opowiedz coś o cesarce bardzo boli? Twój facet był przy porodzie? Jak pierwsza doba po porodzie ? To prawda ze dziecka na ręce nawet wziąć nie można? I długo się dochodzi po niej? Żeby normalnie wstać i przy dziecku coś zrobić?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry