reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobra zobaczymy jak to będzie w praniu ale dziękuję za info każda porada jest przydatna. Zapytam się też tych babeczek które będą się mną opiekowały i dzidzia w pierwszy tydzień po narodzinach . Z TEGO co pamiętam to nie tylko ja nie chciałam karmić piersią tylko też tutaj na forum tutaj był ale już nie pamiętam kto[emoji849][emoji39]

Nie wiem czy @Bajdelka35 i @GoJ ( jak coś pomyliłam to nie obrazić się)

Cześć dziewczyny mam do was pyta je co mam zrobić bo nie wiem A nie mam się kogo zapytać za bardzo A więc

Co mam zrobić jak np pojawi mi się mleko to mam je przez laktator odciągnąć i podać małej chociaż pierwszy tydzień chociaż ja chce karmić butelka ale ja nie wiem za bardzo co mam zrobić z mlekiem które i tak będę musiała odciągnąć proszę o pomoc bo szkoda go wylać do kranu skoro i tak mi się pojawi chociaż te pierwszy tydzień. ?
Jak nie chcesz karmić cyckiem to albo ściągaj do butli albo do zlewu.

Dobra zobaczymy jak to będzie w praniu ale dziękuję za info każda porada jest przydatna. Zapytam się też tych babeczek które będą się mną opiekowały i dzidzia w pierwszy tydzień po narodzinach . Z TEGO co pamiętam to nie tylko ja nie chciałam karmić piersią tylko też tutaj na forum tutaj był ale już nie pamiętam kto[emoji849][emoji39]
@Bajdelka35. też butelkowa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry