klaraklara
Fanka BB :)
Żadne badanie tego nie wykazało, więc raczej nie. Jeszcze wczoraj zrobiłam hba1c bo już naprawdę nie wiem co jest.Ale cukrzycy ciążowej nie masz?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Żadne badanie tego nie wykazało, więc raczej nie. Jeszcze wczoraj zrobiłam hba1c bo już naprawdę nie wiem co jest.Ale cukrzycy ciążowej nie masz?![]()
Oo. Teraz doczytałam, to odpoczywaj, ile możesz.Ja nie mogę mieć zachcianek***** tak mnie boli głowa, gardło mnie ściska tak że nie mogę oddychać, krew mi nosem poszła.
U mnie to kwestia hormonów i powiem wam ,że od wczoraj jeszcze bardziej obniżył mi się brzuch. Jakoś tak czuję ,że lada moment i będzie po wszystkim.Ja to non stop płacze, nie mogę się ogarnąćBoję się.. Ale u Ciebie chyba bardziej optymistycznie mimo wszystko :*
Oo taklody z Broku obowiązkowo obecne na każdym festynie. Jutro u nas..
Czy Wy też jesteście coraz bardziej głodne? Nie wiem, ja może z tej frustracji bym cały czas coś jadła.
Chcialabym już urodzić, jestem zmęczona, przestraszona, zestresowana. Mam wrażenie że jestem zdana sama na siebie, że jestem głupia i na pewno coś przeocze, bo skoro musiałam się leczyć długo żeby zajść w ciążę to naprawdę jestem **** owa i to nie może się udać![]()
A o której jesz ostatni posiłek i ile później masz przerwy aż do śniadania?A Ty myślisz, że te chipsy oddzielnie jadłam? [emoji1] Został tylko jeden magnum. Nie odżywiam się tak na co dzień, ale znów mam kryzys. Wczoraj biegałam do przychodni po każdym posiłku na pomiar cukru. Wszystko ok. Podobnie krzywa, a ja mimo naprawdę niezłego żywienia i nawadniania mam już 3 ci tydzień ciała ketonowe w moczu 5 czegoś tam, a norma do 0,5 [emoji57] Więc już nie wiem o co chodzi. Byle młodemu nie zaszkodziło.
A co to nowy kolor zrobiony ?Ja też chyba tych metek nie będę odcinać. Chyba, że zobaczę, że gdzieś tam skórę podrażnia. Bo taka obcięta czasem bardziej drapie niż nieobcięta.
Ladne zdjecieA o której jesz ostatni posiłek i ile później masz przerwy aż do śniadania?