Ewarut
Fanka BB :)
Lepiej nie wychodz, albo piaskiem syp przed sobą [emoji23]Będzie ciekawe jak to zamarznie.
Jutro mam plany zakupowe i żadna pogoda mi ich nie popsuje! [emoji23]
![]()
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepiej nie wychodz, albo piaskiem syp przed sobą [emoji23]Będzie ciekawe jak to zamarznie.
Jutro mam plany zakupowe i żadna pogoda mi ich nie popsuje! [emoji23]
![]()
Super [emoji4]Cześć Kasiu ja również mam na 12 września termin :-) mam koleżankę w UK również Kasię więc od razu postanowiłam odpowiedzieć na Twój post :-) Pozdrowienia, jak się czujesz?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
I tak będę robić! Nic mnie nie powstrzyma! [emoji41][emoji48]Lepiej nie wychodz, albo piaskiem syp przed sobą [emoji23]
Uparcie będziesz dążyć do celu[emoji16] a co chcesz kupiszI tak będę robić! Nic mnie nie powstrzyma! [emoji41][emoji48]
![]()
Na razie będę robić rozeznanie, listę potrzeb itd do urządzania mieszkania. Czeka mnie wizyta w Ikei, innych sklepach meblowych, wnętrzarskich, rtv agd,... Ale się uparlam. Radość męża z powodu zapowiadanej pogody nie trwała Długo [emoji23]Uparcie będziesz dążyć do celu[emoji16] a co chcesz kupisz