reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny :) ja dziś po wizycie. Młoda główką w dół, GBS ujemny, szacowana waga 3000 gram (36+6), pessar zdjęty, szyjka krótka ale twarda, przepuszcza opuszek. Porodu na horyzoncie nie widać... Młoda postraszyła a teraz pewnie się zasiedzi...
No i najwaznuejsza dla mnie informacja. Blizna po poprzednim cc gruba i mam zielone światło na próbę porodu sn :) Z jednej strony się cieszę a z drugiej nachodzą mnie takie myśli że nie dam rady, że ja nawet nie wiem co to skurcz... Ale będę walczyć i spróbuję ;)

Hej hello.
Skończyliśmy z mężem pierwszy etap remontu schodów. Okladalismy je panelami. Teraz zostanie wykańczanie drewnem i malowanie. Ale to już w swoim czasie :)
Złapał mnie tak mocny skurcz przed chwilą , ale trwał może ze 40 sekund. Teraz cisza. Byle do poniedziałku. Niech mnie zbada i powie co i jak. Będzie skończony 38 tydzień to mogę rodzić. Ani deka wcześniej. Mam nadzieję ,że te bóle to ćwiczenia macicy. Nie zapowiadające natychmiastowy poród ;)))

reklama
Dobra na fox oglądam chirurdzy uwielbialam ten serial....

Oddajcie mi moja energię!!!! Mam tylko nadzieję że zdąże urodzić zanim mieszkanie zpuszcze bo ja uwielbiam mieć porządek i czysto i w planie mam mycie okien ale to we wrześniu jak dzieci pójdę do placówek więc tego nie odpuszczę bo będę w szpitalu myślała tylko o tych brudnych oknach!!!!
Też uwielbiam chirurgów :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry