reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Odebrałam betę : 3903 mIU/ml

Jeśli chodzi o gina to u mnie bez stresu. Wiadomo, do przyjemnych to nie należy ale idzie się przyzwyczaić. Ja w ciągu ostatnich 2 lat często łapałam jakieś infekcje intymne, więc bywałam często, kontrolne usg też miałam kilka razy robione. A teraz wiafomo - działamy w wyższym celu. Jakoś zawsze chodziłam do facetów.

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Wam powiem byłam w życiu kilka razy u kobiety i zdecydowanie wolę facetów. A USG przezpochwowe to luzik, jest gumka, lubrykant :) mój gin nawet do badania używa lubrykantu, zawsze mi się z tego chce śmiać.
Mam wynik bety 40. Zgadza się z bladziochami. Teraz stres Di czwartku... A następna wizyta jeśli beta będzie ok i usg 25.01.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny!
Witam serdecznie nowe wrzesniowki, a starym gratuluję przyrostów bety :D ja umówiłam się jednak na pt na wizytę, także jutro, albo pojutrze mykam jeszcze zrobić betę i tarczycę, bo coś czuję, że już ciąża mi na nią wsiadła.
@minxior USG dopochwowe to nic strasznego :)
Co do bólu piersi, to moje już wyłażą że stanika i bolą caleeeee. Masakraaa

a ja musze sie pochwalic, ze oprocz napadowych stresow i strchow (np. przed dopochwowym USG lub panem ginekologiem) doswiadczylam dzisiaj pierwszej nudnosci-tak mi sie przynajmniej wydaje :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny pojawił się wrześniowy folder, mogłybyśmy się przenieść tam, gdzie nasze miejsce, czyli piętro wyżej :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry