matylkafm
Fanka BB :)
Oki102 ale u mnie może dlatego do kontroli bo jestem po dwóch stratach i straszna panikara jestem![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oki102 ale u mnie może dlatego do kontroli bo jestem po dwóch stratach i straszna panikara jestem![]()
![]()
Tak mnie tez pobolewa ,ale to chyba normalne macica sie roztastaDziewczyny czy Wy macie takie dni, że podbrzusze jakoś mocniej doskwiera? Co wstanę, ruszę się mocniej, to kłuje :/ oczywiście wkrada się panika
Buuu ..zjadlas cos takiego co moglo to spowodowac? Oby juz bylo tylko lepiej [emoji6]Dziewczyny do południa męczyło mnie rozwolnienie masakra. Na chwilę obecną przeszło i mam nadzieję, że nie wróci.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nie miesiączkowe, tylko kłucia właśnie, jakby mi ktoś sztylet w podbrzusze wbijał i zaraz przechodzi.Mnie zawsze w pracy/po pracy, po jakimś wysiłku czy zakupach. Czasami boli ot tak. Staram się jednak oszczędzać, jak to tylko możliwe.
A że czasem Cię boli, kłuje, ciągnie, to wiązadła się rozciągają, macica powiększa, wiele się dzieje, więc może pobolewać. Najgorzej jak masz bóle "miesiączkowe", skurczowe, czy takie dużo mocniejsze.
![]()
To ja bym obstawiała wiązadła, ale jak bardzo się martwisz to może zadzwoń do lekarza?Właśnie nie miesiączkowe, tylko kłucia właśnie, jakby mi ktoś sztylet w podbrzusze wbijał i zaraz przechodzi.
Na razie jest super [emoji2]Buuu ..zjadlas cos takiego co moglo to spowodowac? Oby juz bylo tylko lepiej [emoji6]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom