D
Deleted member 178444
Gość
Zaczyna mnie dopadać panika przedwizytowa. Same źle scenariusze przed oczami, że coś nie tak będzie, że nie usłyszę serduszka. Kopnijcie mnie w zadek, bo swiruje...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj i teraz jestem szczęśliwa [emoji16]najedzona i szczęśliwa [emoji16][emoji16]Dawaj! Zaszalej! Kiedy jak nie teraz!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo AniuZaczyna mnie dopadać panika przedwizytowa. Same źle scenariusze przed oczami, że coś nie tak będzie, że nie usłyszę serduszka. Kopnijcie mnie w zadek, bo swiruje...
U mnie widać jak odwróce telefon bokiemWidać u mnie ten nieszczęsny suwaczek???![]()
Oby, oby!Mam to samo Aniujutro o 10 mam wizytę wiec musimy razem się trzymać
będzie dobrze musi być
Spoko.. ja dostałam przed wizytą takiej biegunki rano że myślałam że na ta wizytę nie dojdeZaczyna mnie dopadać panika przedwizytowa. Same źle scenariusze przed oczami, że coś nie tak będzie, że nie usłyszę serduszka. Kopnijcie mnie w zadek, bo swiruje...
O matko, współczuję. To mnie najbardziej razi w obcych krajach, chyba bym oszalała z moją "cierpliwością". No ale nie ma wyboru musisz dać radę i poczekać jeszcze trochę...Prywatna klinika szkocka nie zgodziła sie na usg
![]()